Dobili smo predsjednika, sa 38 glasova za, od 56 nazočnih zastupnika i/ili zamjenika, od ukupno 90 verificiranih zastupnika. Znači, za njega je glasalo nešto više od jedne trećine zastupnika, koji predstavljaju manje od jedne trećine klubova.
Ovo sam ja napisao, na ovom forumu, dne 12. studenoga 2016.g.
Sada imamo ovo :
Nadzorni odbor je mišljenja da treba ponoviti glasovanje jer prema članku 33. Statuta Hrvatskog radioamaterskog saveza potrebna je natpolovična većina Zastupnika.Mišljenje Nadzornog odbora je da je potrebno ponoviti glasovanje i da glasovanje mora trajati minimum tri dana.
Znači, pod istim režimom, povijest se ponavlja ! Razlika je samo što je ovaj put, PRVI PUT NO rekao da se glasanje mora ponoviti !
Kao što aktuelni predsjednik nije onda imao bazu, i bio izabran volšebnim i sumnjivo legalnim glasovima, tako je i sada.
Jedina je razlika što su sada mnogi progledali, pa i ne glasaju !
I to uopće ne daje alarm u možđanima vlasti, ne signalizira im da treba pripremiti i sazvati izvanrednu skupštinu ?
Jer, starog psa ne možeš naučiti novim trikovima, zar ne ?
PRVI PUT, u zadnjih dvadesetak godina, su priznali da je radio klub Split poslao svoje ocjene, primjedbe i prijedloge. Nisu mogli s manjim. Ali, pošto diktatori nisu nikada široke ruke, napisali su da smo poslali "bez konkretnih prijedloga" !!!!!
Moš mislit ! A napisali smo, dreto-šćeto, da smo protiv domaćinstva YOTA2020, da smo protiv štetnih ugovora s OiV-om, i da smo protiv notorne činjenice da za IOCA program i za QSL saobraćaj nije predviđeno ni lipe ! Može li razumljivije ?
I to još pišemo hrvatskim književnim jezikom, latinicom.
I, kao i uvijek, šećer za kraj. Ne QSL-ke, to je kriminalna (ne)aktivnost, nego kako je i ovo zeru klubova glasalo ? Kako mi javlja insider, pola ih je sa one "moje" liste klubova koji nemaju zakonskih uvjeta za funkcioniranje i opstanak !
Vidite, nema samo Bandić "žetončiće", imaju ih i HRS strukture !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja