A kako su Đapić i onaj Mr.Kaj,Ća ,Što.. dobili manje glasova od 13-14000 potpisa koje su priložili kod kandidature?! To bi tribalo ispitat.Čiji su oni "igrači"
Zajedno nisu dobili 0,8%.
Bok!
Hrle, malo me je zaintrigirao tvoj hvalospjev "uspjesima" HRS-a.
Zvonko je postavio dobro pitanje, ... odgovora nema.
Ja bih pitao: Je li ovo službena stranica HRS-a? To pitanje je bilo nekoliko puta postavljeno
ali odgovora iz "Stručne službe HRS-a" nema. HRS plaća WEB mastera i druge koji se bave stranicom.
Članova IO se uvijek javljaju u svoje ime, a ne službeno, u ime HRS-a.
Radi li netko nešto u tzv. "Stručnoj službi HRS-a"?
Član sam SRH / HRS 50 godina (i plaćam članarinu). Pogledam, opet u Callbook ...i, kao i do sada, opet me nema.
Niste zaprimili e-mail moje suglasnosti za objavu??? Niste ga ni pročitali.
Aplikacija za popis članova? I osnovno znanje Excela to riješava, treba samo malo osnove i raditi.
A tko? "Stručna služba HRS-a". Znaju li? Imaju li vremena? To je drugo pitanje.
E-mail za SRVKS??? Niste ni pročitali a kamoli se udostojili odgovoriti, nekoliko puta.
A sad je privatni? Kakav je bio prije?
Hoće li YOTA 2020 financijskia konstrukcija ispasti kao svjetsko prvenstvo u ARG-u? Tko je odgovarao za
financijski debakl ARG-a? Tko nija odradio posao a za to je plaćen? Opet "Stručna služba". Platili mi...
A tko je, uostalom, radio financijsku konstrukciju? "Stručna služba"?
Ah, tak nam i treba. Mi, članovi HRS-a, smo stoka sitnog zuba za HRS.
I ja postavljam isto pitanje kao Zvonko.
73 Dino, 9A2NO
Ovdje se brišu postovi brže nego u Sjevernoj Koreji! :'( Pročitam post, vratim se za pet minuta i nema ga više...
Hamradio.hr, kao i svi servisi će i dalje ostati otvoreni svima, bez obzira plaćao se članski doprinos ili ne. Barem kroz moj glas u IO i dok sam ja u IO.
Često se spominje pa bi samo htio napomenuti oko brojki. HZTK boli kiki koliko nas ima; 5, 50, 500 ili 5000. Njih, odnosno Ministarstvo koje financira HZTK zanima (uglavnom) samo rad s klincima u STEM području. Da li je ovdje 5 klubova ili 100, da li mi skupljamo QSLke, radimo conteste, brojimo DXeve, to njih NE ZANIMA. Mi nemamo potrebu objašnjavati HZTKi tko je ili nije platio članarinu/članski doprinos. Njih zanima tko će, kada i s kime odraditi neki program i to očekuju da se ostvari. Dakle, priče o fabriciranju brojki ili slično, zbog HZTKe, jednostavno ne stoji. I drugo, i sami smo svjesni da broj članarina i članskih doprinosa pada. Ali, sad će netko odmah skoknuti i reći da nam i to odgovara jer time tako održavamo vlast
Dodat ću da HRS nije tamo neko mitsko biće. Odluke donose radioamateri koje jako dobro poznajete, Mark, dva Zlatka, Ivica, Željko, Hrle i Jerko, a te ljude su postavili vama bliski ljudi.
I dok će neki doživjeti onih mojih par rečenica kao hvalospjeve, ja sam htio samo skrenuti pažnju da se ipak nešto napravilo i/ili pokušalo napraviti. Ali, ako ste primjetili - napisao sam i da će biti jako teško u budućnosti održati i ovu razinu, pogotovo s obzirom na energiju, kritičnu masu i sve ostalo što je potrebno za rast i razvoj jedne zajednice.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests