Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Wed Jan 01, 2020 6:44 am

Svim ljudima dobre volje, svako dobro u novoj godini želim.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 01, 2020 6:36 pm

SRETNA NOVA GODINA !

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jan 02, 2020 8:19 pm

Moj Reni ja san ti na sto muka. Mislin se da se bidnim zaposlenicima u D-12 nije šta dogodilo, svršija prvi radni dan u Novoj, a rezultata glasanja nema ! Paj sad, to je jednadžba s više nepoznanica.
Prvo, upitno je da li je kome danas tamo radni dan, jer isteka porodiljni dopust, a nije na poslu, jesu li ostali u Alta Badiji, ili na Hvaru, a more bit i da ih študent na porti ne da ulist ?
Drugo, more bit da in rezultati glasanja ne pašu, pa da je proradija bosanski lonac, ki će ga znat ?
Treće, more bit najvažnije, izbori su, Nova pala u sridu, a sve dica socijalizma, spajanje in je u krvi, spojilo brajo, ka mater ditetu rasparane gaće, poza baluna. Spomenija san izbore, jer onda svako ide u svoje globalno selo obaviti svoju dužnost.

P.S. Jedan mi je prišapja da ništa od rezultata do Tri kralja, i drugoga Božića. ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jan 02, 2020 8:29 pm

Mene to ni briga.Čim se prin raspadne to boje.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jan 05, 2020 6:04 am

Reni, nemoj okasnit ! ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jan 05, 2020 9:18 am

Na posal ili na biračko misto? ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jan 06, 2020 12:38 pm

Žal mi je Jale, sad će morat svaki dan u spizu, pa kužinavat. Nema više, otvori freeze, i uzmi losos... Doće širi, neg duži...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 09, 2020 8:57 am

https://www.24sata.hr/news/netko-mi-je- ... avi-669280

Ovakvi primjeri nam podgrijavaju vjeru u ljude, da još ima poštenih ljudi.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 14, 2020 1:40 pm

Gledam sinoć na HTV1 u emisiji Otvoreno, duel između ministra zdravstva, ravnatelja HZZO, i predsjednice Upravnog vijeća bolnice Srebrenjak, s jedne strane, i smijenjenog ravnatelja bolnice, dr-a Bore Nogala, i njegove zamjenice, s druge strane.
Kako je HTV bastion HDZ-a, prva trojka je dobila 2/3 vremena, a ravnatelj i zamjenica mu 1/3. Ministar je lagao o nekoliko situacija, predsjednica nije mogla nikog pogledati u oči, a ravnatelj HZZO-a prao ruke, kao Pilat.
Danas mediji pišu da su uhvatili ministra u još jednoj krupnoj laži. Lagao je da je pokrenuo smjenu predsjednika UV bolnice Sestara milosrdnica još prije Božića, iako je to učinio tek 9. siječnja, nakon zataškavanja mobinga i fizičkog napada miljenice HDZ-a na kolegicu.
Očito je dr. Nogalo pogodio u bit stvari, taknuo je u dvije "svete krave" , sustav javne nabave u zdravstvu, i problem rada doktora na tri mjesta u jednom danu.
Oni mu to ne mogu, i neće oprostiti.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 16, 2020 8:52 am

Danas je zadnji dan, nekorektnog, nepoštenog, i po mnogima nezakonitog glasanja na elektroničkoj skupštini HRS-a.
Moj matični klub je glasao. Kako, zna se. Od nekoga koji ti četvrtu godinu ne šalje pismena, ne samo svoja, nego i odgovore na preporučenu poštu, što očekivati ? U 25 proteklih mjeseci prst i po (horizontalno) QSL karata ! Negdje leže na tisuće naših QSL-ki, reprezentanti stotine probdjevenih dana i noći po opsegu, učinjenog troška, i napora, sve je to bahato vodstvo bacilo pod noge, i zahvaljujući kriminalnom dealu s neradnikom i lažovom, koji godinama ne radi svoj posao. Pošto daje Hrletu izvještaje po kvartalima, znači da je i krivotvoritelj, a sve u cilju kako bi se naplatili računi za neizvršene usluge !
Jebe se Hrletu, Pilatu, Pukiju i društvu, tko je ikada od njih vidio karte ? Na čelu ZARS-a Emil, koji meni dvadesetak godina duguje odgovore na direkte i via biro ! Kad je on, i njegova bratija, samonazvani elitisti, takvog ponašanja, što možemo očekivati od jednog Marinka ?
U Poljskoj i u JAR-u imaju po dva nacionalna QSL biroa, i rade bez greške. Malo sam istraživao zašto su osnovana. Nije trebalo duboko kopati, isti je razlog zbog kojeg je 90% RA u 9A nezadovoljno.
Evo javnog poziva HRS-u, prepustite vođenje 9A qsl biroa nekom drugom, očito je to za vas i vaše veleumne aktivnosti teret.
U Zagrebu, koliko čujem, ima, i bilo je, potencijalno zainteresiranih, samo to niste htjeli objaviti. Ponavlja se ista priča koju smo imali 1989. , samo s vremenskim odmakom. Žalosno je za radioamaterizam u Hrvatskoj što su (većinom) isti akteri.

Dakle, drugovi, gospodo, kolege, glasajte po savjesti, da li ćete imati još jednu godinu ekipu na vlasti u HRS-u koja nas vodi u sigurnu propast, ili treba početi praviti temeljite pripreme za izvanrednu izbornu skupštinu ? Ovako dalje ne ide.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK