Evo čitam, i za iduću godinu su predviđena sredstva za časopis, naravno kao i svake godine do sada.
Da li se netko uopće sjeća kad je tiskan zadnji broj časopisa?
Po onom,e što vidim...2015 godine zadnji broj.
Znači 4 godine puta x kuna u financijskom planu jednako xxx.xxx,xx kuna...
Što bi rekli disusovci: disu pare? Di su pare od časopisa?
Onda čitam dalje kako kukaju da puno plaćaju OIV-u za smještaj repetitora i opreme na njihovim objektima jer kako stoji u godišnjem izvješću, većina repetitora je na OIV objektima i to košta, i košta jako puno.
Odem pogledati popis repetitora na VHF portalu i onda osnovnom matematičkom operacijom utvrdim da to uopće nije većina, nego manjina i to stvarno manjina na OIV objektima. E sad, ili netko iznosi neistine i obmanjuje vas koji plaćate članarinu, doprinos ili kako god već se zvala ta sprdačina od nameta ili web master nije objavio točne podatke na web stranicama. Inače i tog web mastera plaćate. Znači, netko koga plaćate ne radi svoj posao za koji dobiva lovicu.
Tako da, slobodno odaberite "od koje bolesti umrijeti".
RAD s MLADIMA, o tome bih mogao doktorat napisati, ali da jednostavnim rječnikom za intelektualno deficitarne pojasnim, to bio bio trojanski konj HZTK-e.
Opet osnovne matematičke funkcije gdke to onda izgleda ovako:
Pogledajmo kroz koliko zadnjih godina HZTK-a uvjetuje davanje "svojih" (čitaj naših novaca poreznih obveznika) HRS-u za djelatnosti koje s tiču prvenstveno HZTK-e.
Tu se HRS upecao i htio ušićariti pod krinkom, uguraćemo mi tu radioamaterske sadržaje i osposobiti mlade radioamatere na trošak HZTKe. ODLIČAN PLAN!!!
I onda ajmo sada zbrojiti kroz sve te godine koja su to sredstva, koliko je mladih prošlo sve te aktivnosti i koliko danas imamo tih mladih radioamatera koji su stvarno aktivni.
Rješenje ove jednadžbe svodi se na deset prstiju....
Ne možete me uvjeriti u suprotno jer ja slušam od 10kHz do 134GHz i ne čujem te mlade radioamatere izuzev nešto sitno Zadrana u Hrkljuš natjecanjima i još nešto sitno za vrijeme kampova... that's it....nema dalje.
Znači gospodo predavači, školujete djecu za stem a ne za radioamaterizam. Da se razumijemo, nije to loše, dapače - odlično, ali neka HZTK.a to radi kroz neke druge sadržaje a ne kroz krinku radioamaterizma.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests