Bilo bi dobro da jednom shvatite da smo HRS svi zajedno, IO i predsjednika ste Vi birali !!! Vasi zastupnici su u Skupstini, a Skupstina je najvise tijelo upravljanja HRS-om !
E moj Stjepane, i ovim si postom (još jednom, u nizu) dokazao i pokazao da ti i ostali u IO, na čelu s predsjednikom, držite nas za stoku sitnog zuba, koja nema šta da misli, i koja je tu samo da plaća članarinu.
Da ponovim, jer očito nekima treba ponavljati u beskonačnost dok (i ako) shvate : Predsjednik je izabran većinom od jedne trećine članova skupštine, uzmi olovku i izračunaj koga on predstavlja. Nikoga.
Zadnja skupština je nezakonita, kao i sve odluke na njoj , uključujući novi Statut. Pismeno sam tražio, kao zastupnik u skupštini, broj plaćenih članarina po radio klubu, članu HRS-a, od stručnih službi HRS-a, za koje si TI Stjepane dizao ruku za puste stimulacije i jubilarne nagrade, nisam dobio NIŠTA !
Od odgovorne osobe Saveza, predsjednika - NIŠTA !
Skupština bi pala na svakom upravnom sudu, ili predstavkom na Ministarstvo uprave, samo oni koji se bune , kao ja, imaju penzije od 2.900 kuna , za 44 godine radnog staža, pa ne mogu to financirati.
Oni , koji su išli u penzije , od 93' do 99', sa desetak , petnaest, godina staža, koji imaju višekratno veću penziju od mene, i koji seru u kuloarima još žešće od mene na ovom forumu, njima se ne razbacuju novci, i tako se vrtimo u vrzinom kolu.
Onaj koji bi htio tužiti, nema novaca, onaj koji ima novaca samo serucka, i vrtuljak vrti dalje...
Što ne znači da je zadnja skupština legalna, nego samo da su većina članova pustila da Sava nosi, tako kako nosi...
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja