Ima bit da smo pasali 24 krug i da je počeja 25.Međutim ako bude ovako jadan ili nedaj Bože lošiji onda možemo zaista sve prodat i preć na INTER NET kako bi reka naš dobri Ivo,9A2GF.Ili radit priko satelita oli Miseca.
Sunce zna po nekoliko ciklusa "zaspat" i onda ništa od dalekih veza po KV-u.Pogotovo na 50, 28,24,21 pa i 14.A ni na ostalim neće bit ništa posebno bolje.Osim toga za ove donje je teško postavit neke "pametne antene".Čitam,piše jedan stari Amerikanac,onako sa sjetom,kako je po danu na 50 radija Japance a na 28 i druge bandove 24 ure!
Čak se i ja toga sićam,mada san tada bija dosta mlad.Ti si Koki i radija u tim prekrasnim propagacijama,jeli tako?Ja se sićam77, 78,79,da je ludilo išlo.Neznam kako je išlo ciklus prije jer san bija malo dite.Sad pusta oprema a propagacije prdac u prahu,da oprostiš

Ivo je dobro jedan put reka da ne triba ni linear ni neka posebna antena kad su prave propagacije.Samo me straj da se ovo Sunce "zainatilo" te da se već neće trgnut za naših života.Jedan takav neaktivni period se zbio između 1645-1715
Osim nas RA,neznam jeli za ovo ikoga na ovoj baloti briga?