https://www.youtube.com/watch?v=cglZPvVgcyc
Ej drugovi, jel vam žao, rastanak se primakao.......
Mark,
Znaš i sam da ovo ne funkcionira baš kako ti to kažeš .. bilo bi krasno da bude tako ali to nećemo doživjeti dugo, dugo ..
Tko bira koga i na koji način .. jako dobro znaš da ne nabrajam proceduru ... kad je u IO bio neko "jezičav" ?Osim Pavlice koji je znao i smio reći što misli ... iskreno ne sjećam se, a upućen sam poprilično u diskutiranja ...
Kad će biti bolje ?? Nisam protiv saveza kao niti protiv pojedinaca jer VI krojite, vodite i provodite politiku koju namećete i zastupate pa ne osuđujem nikoga ..
Biće BOLJE ako doživimo da se umjesto " 20 imena " koja se vrte u krug ( član IO, član NO, predsjednik kojekakvih komisija ) dugi niz godina više manje to sve zamijeni sa NOVIH 20 imena koja će znati što hoće i na koji način da to provedu ... ako zakažu kao što bi pojedinci rekli "sudiće im novi izbori" pa će doći novi sa svojim idejama.
Ovako ću se složiti sa većinom koji govore da jse iz mandata u mandat mijenjaju osobe sa "stolice na stolicu " i sve ostaje po starom osim sitnih preinaka.
Broj 20 je figurativan ali kada bi se izvuklo od 1990 do danas sva imena koja su se vrtila kroz razna tijela HRS-a vidjećeš da sam u pravu no svako sebi bira ljude sa kojima će raditi ali to nekada nije podobnike nego iskrene poslušnike sa kojima će moći provoditi svoje ideje koje nekada nisu u skladu "sa napisanim" pravilima i pravilnicima u koje se kunemo ...
Naravno sve bez ljutnji ali nemoj ti braniti stavove saveza ... imamo li predsjednika, tajnicu neka se oglase no lakše je ignorirati i sakrivati se pod "suknju" ,a drugi će odlučivati .....
S obzirom da se kroz ovu temu provlači dosta toga off topic pitat ću: Da li sam ja dobro razumio da je tajnica dobila novčanu nagradu? nakon što nije odradila posao kao tajnica a tajnica CB klubova je? Ako je mogla ona zašto nije naša. ja bi joj smanjio plaću a ne još davao nagradu
A kakve je Kolinda donacije dobivala? Neka ona podnese ostavku
Ako već Kolinda govori o donacijama, onda se treba podsjetiti milijunskih donacija i donatorskih večera koje je organizirala po ekskluzivnim hotelima, suprotno dosadašnjoj hrvatskoj političkoj praksi. Zna li Predsjednica porijeklo svake prikupljene kune? Zna li Predsjednica koliko je njenih donatora pod istragama Policije, DORH-a i USKOK-a? Zna li Predsjednica koliko je njenih donatora ovog tjedna odspavalo u Remetincu i koliko su pojedini novopečeni milijunaši i donatori ukupno odležali po zatvorima i na koje su se sve načine domogli bogatstva kojim raspolažu?
Kako možemo biti sigurni da Predsjednica u određenom trenutku neće morati uzvratiti protuuslugom svojim donatorima? Kako možemo biti sigurni da Predsjednica neće zbog svojih financijera prekoračiti i zloporabiti svoje ovlasti? Pitam se tko će onda voditi državu? Predsjednica ili onaj tko više uplati? Pitam se hoće li Predsjednica na koncu uspjeti sačuvati minimum vjerodostojnosti i nepristranosti, o kojoj govori? Hoće li postati Predsjednica poput lutkice na koncu ili na daljinski upravljač?
Umjesto razrješnice koju mi je priopćila jučer, bi li onda bilo moralnije, da sama podnese ostavku već danas?
Vesna Balenović"
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests