Demokracija na forumima

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Demokracija na forumima

Postby 9a2jg » Sun Jul 05, 2015 6:45 pm

Počelo jin je jist postove ! Malo jin je šta in brišu, sad je ala počela žderat !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 06, 2015 5:26 pm

Majke ti božje bistričke, kako sve u životu dođe na svoje ! Počelo je sa QSL-iranjem , s tim će i završit.

Piše Kiko ko ne šalje, ne imenuje, ali se osoba X sama javi ! I još prijeti da će mu izbrisat sve veze sa njegovim znakom iz svog LOG-a ! Zaista, poduzetno, i poučno za naraštaje koji dolaze.

Kad bi ja tako, izašla bi kartica teksta, samo nabrajajući ko mi sve nije posla, in return, seveda. A sve redom osobe koje o sebi imaju super visoko mišljenje ! Samo, padnu na prvom, i zadnjem ispitu.
QSL-ke.

Kako je to sve skupa amoralno i šlampavo, imamo i takvog predsjednika, koji nema QSL-ke, a i šta će mu kad ne radi veze. Ka da on zna kad mu biro šalje korisnicima, i u inozemstvo ? Duduk !

Bitno je da se odabranim šalje dvaput misečno. Tako i treba, dragovoljcima, koji uredno plaćaju, jedan put u 6 miseci, trećepozivcima, svakih 15 dana ! To je njima njio'va borba dala.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jul 08, 2015 9:05 am

Gledam i čitam što piše Mark o pozivnim oznakama. Strogo pazi da svaki redak odiše osobnošću, a ne HRS-om. Zato jer je forum neslužben !
Nijedan se predsjednik ili odgovorna osoba nije udostojio, svih ovih godina, sjesti i napisati odgovore na upite članstva !
Od broja članova s plaćenim članarinama, do QSL-iranja !

Kako je radio, tako će mu i bit.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 10, 2015 5:37 pm

Najbolji dokaz čemu služi onaj drugi forum jest činjenica da, kad pozoveš diskutanta, koji brani "službene" stavove HRS-a, na razgovor jedan na jedan, prestaje komunikacija ! Jer, puno je "lakše" podmetati teze o zavjerama protiv "njih" ! Ne treba, oni su sami sebe toliko kompromitirali, da ni umjetnik te specijalnosti to ne bi mogao bolje.

Moj mail je javan, aktivan, i bez filtera, osim za komandanta Plastičnu puškicu, jer uvredljive mailove ne primam, i ne čitam.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 11, 2015 11:14 am

Je, stvarno bi tribalo uvest psihotest za rukovaoca kompjuterom. Jer, kako drugačije protumačiti da neko napiše , citiram, "danas, 7.srpnja", a zna da je deseti. I, onda mu po države to mora reć, da bi on to isporavio. I, što je najvažnije, za naše novce. Mi smo veće budale od njih, što to trpimo.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 13, 2015 7:42 am

(o Vinceku je već puno toga napisano na ovom forumu, ali i za neke druge tamo nemam nimalo dobro ni pozitivno iskustvo, što znači da su mačke samo boju promijenile...).

Ko o čemu, Uzdanica o Vinceku, a nije mu dostojan ni postole zavezat ! Literati bi rekli za ovakvo pisanje "zmijski jezik". Ja neću, ja ću samo ponoviti očito, sa Faraonom je otišlo jedno 25-godišnje okružje i klima lažnih vrijednosti, falsificiranih uspjeha, umjetno stvorenih "veličina", i lijepi broj onih koji su sasvim udobno živjeli i/ili se bavili hobijem o trošku poreznih obveznika.

Čak je i njima to jasno. Zato su ovo nasumični pokušaji jednog od konzumenata "svega što je društveno i mukte" da obezvrijedi uspjehe onih koji su to postigli svojim radom, u svom vremenu, i svojim sredstvima.

Nemojmo se mi zavaravat, bit će još ovakvih "ispada", možda ne od iste osobe, jer, njihovo "prestrojavanje u hodu" će biti mučno, bolno, i stresno.

Na kraju, ali ne i zadnje, znakovit je izričaj "je već puno toga napisano" ! Tako su pisali u Staljinovom Sovjetskom savezu, kad je nekoga trebalo mućki ocrnit, uvijek u pasivu, znači , napisano ; neuki čitatelj bi stekao dojam da su satnije veze HV-e pisale o lošem momku Vinceku !

I takvi nesmetano pišu na HRS forumu, sijači mržnje i netolerancije. Jer mu je takav i moderator. I jer podržavaju postojeću trenutnu garnituru u HRS-u.

Ne zadugo, nadamo se.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 20, 2015 3:20 pm

Gledam rezultate Kupa 2015. U jednoj od kategorija, 33% postaja nemaju dozvole. Da ne griješim dušu: nema ih na HAKOM-ovoj bazi izdanih dozvola. U pitanju je nacionalno natjecanje!

Lijepo i točno piše Emir, no kada sam ja to isto pisao prijašnjih godina, za konkretna natjecanja, i konkretne pozivne oznake, niko, pa ni on, me nije javno podržao. Tapšanje po ramenu, i otrcana fraza : "Ja isto tako mislim" , više ne prolazi.
Ne stojimo na istom peronu demokracije.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 21, 2015 10:00 am

Počeli su kontraofenzivu, pasdarani, i "čuvari revolucije" ! Mark, Ivo, Uzdanica, Branko, ko je slijedeći ...?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 21, 2015 11:11 am

Počeli su opet nazivat, i dahćat u slušalicu, oprobane metode, već odslušane, znači, ljudi pogađaju u metu.... Oglasiće se mačkule poviše Varoši, bez brige... Samo, bit će kasno za neke...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 21, 2015 5:01 pm

Ne trebamo biti paranoični, nitko u HAKOMu ne čita forum

Vaš možda i ne, naš čitaju. Kažu, saznamo više !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK