Kolega,nisi doda da bi se neki igrači polako mogli i povući iz reprezentacije.Luka će (nažalost)otić nakon Eura ali onaj Vida,Lovren,Jedvaj i Kovačić...to su panjevi.To nije za igrat na visokom nivou.Osim toga,zašto se sekirat kad oni na Euru ne mogu do medalje? Sa ovakvom igrom i pristupom nema šanse da prođu i grupu.Nakon ovog 1:1,ne mogu biti nositelji grupe i idu u pot 3 ili 4.Vidit ćeš u Bukureštu.Odlučija san ne gledat tu na Rujevici.Nedam da me više zajebavaju.Znaš da Čilića ne gledam ima dvi godine.Taj čovik je sposoban sam sebe pobjedit.I ovi sinoć su mogli i izgubit.Njih 90 min.praktički nije bilo

Nakon gola,ništa,zero.Sinoć san se iznervira a sin je iša čak i vanka jer on ne beštima ka ja,niti komentira.Povuče se u sebe a znam da je to puno gore nego ovo što ja prakticiram.Ja san jeba mater onom pokvarenom kurbinom sinu sto puta sinoć.Da mi je bija naruku,nebi se dobro proveja.Ne samo zbog nedosuđenog prekršaja iz kojega su dali gol već i masu drugih sranja koje je sudija.

A Dalić je limitiran ka trener.Vuče krive poteze.Neka i on polako razmišlja o odlasku sa klupe.On je sa njima postiga to drugo misto i ništa više neće.Kad ode Luka,mogu se pozdravit.Pogledaj di je sada Grčka a bili su prvaci Europe kad ih je Nijemac vodija! Pogledaj koje misto sad drže u ovim kvalifikacijama.A Turci u 90 min.pobjedili Albaniju.

Zato će Kurdi najebat za svih.