Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a2jg » Wed Jul 08, 2015 8:32 am

Nije niti u drugim zemljama bolje, cak sto vise, ja mislim da je kod nas bolje nego kod ostalih u okruzenju?? Mozda za sve Vas i nije tako ali takav je moj pogled....
Ja sam od 10.07. u Barbarigi pa se mozemo naci i razjasniti nedoumice??? No, ta diskusija ce biti samo "diskusija" jer zakonodavac ne zeli drugacije? Ali, da se vidimo i popricamo to je vec napredak .. ;D

Zar je iko očekivao od člana IO-a, u zadnja 4 saziva, da će reć da je kod nas lošije ?

A ko je onda propustio učiniti one sve male i velike stvari, koje su nas vratile unazad, od klasifikacije udruga, do odsutnosti lobiranja kod zakonodavca, pa sad moramo imati knjigovodstvo ko da smo tvrtka, a Katolička crkva, koja obrće miljarde, ne !

Dva su razloga, oni su imali lobiste, mi ne. Oni su tu 2.000 godina, mi 70.

Ima još, ali neka Stjepan na miru počme i završi svoj GO u Barbarigi.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 08, 2015 7:49 pm

G.O. a u mirovini priko 15 godina.Sad ima 57 :roll:
I njemu je to borba dala.Ja san i dalje u odori.Mašala.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 10, 2015 3:15 pm

Javija se drug Gumeni, na VHF forumu HRS-a. Sad bi on određiva šta je važno, šta nevažno ! Moš mislit ! Možđani mu pršte iz lubanje ! Ali, ne javlja se on zbog toga. Vidio je šansu za nove provokacije, nova prokazivanja, nova kažnjavanja, novi kazneni bodovi, nova izbacivanja , to je njemu duševna hrana. Za to i dobija lovu. Judine škude. Ne buš jela, Gabrijela. Pročitana knjiga, od korica, do korica.

A ima još nešto šta on ne more svarit. Najelitnija škola u Splitu je nosila časno ime Nikole Tesle, tehnička škola u koju sam i ja išao, koja je odškolovala stotine telegrafista, fonista, i radioamatera.
Škola, koja je, jedina u povijesti Splita imala PPS, u kojem su radili isključivo učenici, osvojili puste diplome , priznanja, samogradnje, ekspedicije.

Njegov klub je osnivao PPS-ove u Vojnopomorskoj akademiji JRM, učilištu, kasarni JNA, već po potrebi. Drugi će napisati "doprinose" drugova u tim PPS-ovima, kad za to dođe vrijeme. Puno bi bilo, za mene, da otvorim i tu bitku kod Kurska. Ima informiranijih... Sa uplatnicama...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 12, 2015 11:28 am

http://www.hamradio.hr/download/HRK_2015_rezultati.pdf

Evo bivši matični klub druga Gumenog u plasmanu, a nema važeću dozvolu za rad ! U HRS-u je sve moguće.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 13, 2015 3:24 pm

I potpuno sam siguran da jako dobro znaš na što sam mislio, što god dalje napisao.

Nisam ni znao da u HRS-u ima toliko vidovitih osoba. Svak zna što onaj drugi misli, tako kad prvi ne napiše ništa, ali MISLI, ovaj drugi mora znati što prvi misli ! Takav mu je bio i mandat. Misleći...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 20, 2015 11:58 am

Već mjesec dana na hrs web naslovnici, na vrhu sranice stoji "informacija" o Zvjezdanom selu 2015 , a u samom vrhu se vrti telop, sa istom porukom. Očito im baš nešto marketing ne ide kad nas stalno s tim bombardiraju, a još je više od mjesec dana do početka ! Nije valjda da će tako biti do tada ? Ili će se opet ići u agitaciju po (poznatim) klubovima, da pošalju svoje mladce, poželjno sinove nastavnika i sl.

Vodstvo HRS-a na aparatima !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 21, 2015 10:38 am

Eto Darko, ja postavih jednostavan upit ovdje i poslah ga i na tvoj e-mail ali ne dobih ni odgovor ni rješenje.
Ima li to veze s nekakvih 500 EURa naknade OiVu koji se spominju po kuloarima? Mislim, očito je da s odgovornim operatorom nema veze jer dozvola postoji a ni s opremom jer ista strpljivo čeka.

Tako, dakle, funkcionira HRS, i po njemu izabrani podobni drugovi , predsjednici Povjerenstava, od onoga za rad s mladeži, preko KV, do UKV-a !

Stjepane, ja se ne sramim ovo napisat i potpisat, jer ovo nečeš pročitati na HRS forumu, iz prostog razloga što moderator briše sve "sumnjive poruke nepoćudnih elemenata". Pa se ti svrstaj u ešalon koji želiš.
I baš mi je drago što se ovo, baš kao i HRS forum, čita daleko izvan granica i okvira HRS-a ! Mi se ne bojimo, a nemamo se čega ni sramit. A vi ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jul 22, 2015 11:51 am

E, kad će doći taj dan kada će HRS uhvatiti korak s modernim tehnologijama pa da bude dostupan popis svih izdanih znakova.

E, moj profesore, zaludu ti profesura... I bedak zna da, kad bi sve bilo javno dostupno , od izdanih znakova, važećih dozvola do plaćenih članarina, da bi "pala Vlada" ! Pali bi na kvorumu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jul 23, 2015 12:13 pm

Raspisali se Ivo i Stjepan, ko da su na Jeftićevoj listi...

Istina je, naravno, sasvim drugačija. Oni , po nalogu vožda, hoće uvjeriti neuke RA mase u Rvata, da su im ONI sve riješili, samo mase neuke, pa ne znaju...

Zalupati seljak...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 24, 2015 2:26 pm

Opet ponavljam, ovo piskaranje na forumu je samo zabava za dezurne forumase..

Evo vam Stjepanova izjava, lajtmotiv svih zadnjih saziva IO-a HRS-a, različito misleći "piskaraju", a oni, po tom slijedu "misle" za nas.

Nemojte više mislit za nas, ko Boga vas molim, dosta ste nas ugovnili...

A svi Vi imate iste sanse za "visoke funkcije" samo Vas vasi klubovi trebaju predloziti u Skupstinu HRS-a.... Malo u bazi poradite na tome da se Vasa rijec cuje na Skupstini..
.

Još dvije, goleme, laži...
IO bira predsjednik Saveza , svojom voljom, ne bira se ikakvom demokratskom metodom, poznatom civiliziranim društvima.

Kako će se slobodna riječ čuti na skupštini kad je Poslovnikom dopušteno govoriti 5 minuta, a , kad neko i počme koristiti tih 5 minuta, onda ga sulude sjedine , koje podržavaju vladajuće, prekidaju da skrati, a predsjedavajući skupštine šuti ! Zadnja skupština je bila zoran primjer. Ja, koji sam se uredno prijavio, nisam mogao slobodno govoriti od upadica Jugovića, a predsjedništvo skupštine, predsjednik i ostali su to odšutili ! Sramotno i jadno.

Stjepane, nemoj počinjati o demokraciji, tu ste svi "tanki", pa i ti.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK