by 9a2jg » Sun Sep 29, 2019 12:59 pm
Aj, boga ti živa, pročitaj moj post još jednom ! Jesam ja to napisao ? Ja namjerno neću pisati o zaslugama drugih osoba, a pogotovo o članovima RK Marjan !
Pa zar nisam ovdje dvaput napisao što mi je rekao moj prvi susjed na Mažuranićevu šetalištu, major KOS-a, koji je poslin prominija uniformu ? Ako triba, evo još jednom , citiram : "Znamo mi šta ti radiš, di se krečeš, i koje su ti aktivnosti ! Nama sve dojave iz RK Marjan !" Citat završen.
Dosta su meni "dobroga" u životu učinili pojedinci iz RK Marjan, da bi ja ikoga od tamo uzima u usta.
Po ne znan koji put ću citirati jednog velikog čovjeka, mog zapovjednika 114.br. HV, brigadira Antu Čatlaka, pokoj mu duši, citiram : "Sve smo stvorili, organizirali, uvezali, formirali, samo se jedno samo, spontano, stvorilo, vod vojne policije!" Pametnom dosta.
Još jednom, tko slavi današnjeg sveca, svetog Mihovila, neka ima njegov nebeski zagovor.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja