by 9a2jg » Mon Sep 23, 2019 1:26 pm
Iskrca san se jutros, najranije, iz autobusa u Supetru, koga ću prvega intrat- gradonačelnicu. Drugi po redu mi je bija policijski doušnik, ti znaš koji. Treći, bivši djelatnik SZUP-a, radioamater. Omar san se vratija, idućin buson, u Bol, jer kad ti tako počme dan, ne more to izać na dobro.
Još san sinoć mora gledat onoga Milića na HTV, majke ti božje, da se promini dvista režima, i sistema, on uvik "pliva", ka uje svr vode. Ili je to sin pinku pogura, odozgara se bolje vidi. I čuje...
P.S. 3 el. bim još uvik stoji na 65 cm od krova. Imaju više antena od operatora, za uređaje da ne govorin.
P.S.2 Dobija san detaljno izviješće šta je to bilo "partizanski ručak". Pašta fažol sa kobasicon, poslin slatko, ča su ga napravile vridne supetarske SDP-ovske ruke, a na kraju je bilo, i crnoga, i bilega, i karlovačke, sve do ruke. Isto in je pinku prisilo, jer je na mikrofon reklo da je fažol, kobasicu i piće, platija - Amerikanac ! Da se Smoje digne iz greba, još bi bolje opisa Domenica, dobrotvora našega malega mista. Kad su me jutros drugovi komunisti pitali za komentar, reka san in , dreto - šćeto : Dajte i meni jedan otel, po istoj cini ka i njemu, i ja ću van kuvat fažol, kad god zaželite. I kupit novi uređaj klubu. I dat za vrtić.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja