by 9a2jg » Sun Sep 15, 2019 12:53 pm
Ali, to nije sve ! U sve to ti se još uplete struktura tipa Rotary club, koja bi htjela biti vrhunaravna, a tako se i ponaša, u stvarnosti sastavljena od direktora firmi koje MI plaćamo, od Vodovoda, Turističke zajednice, do Elektrodistribucije, svih velikih privatnika, i oni bi htjeli biti "pečat" svemu, te da oni odlučuju o svemu bitnom. Za neuke, nešto kao masoni u malom !
I protiv njih se "borimo" zato što to nije normalna i legalna linija odlučivanja u jednom demokratskom društvu, to je skupina samoizabranih "vođa" priglupog naroda, koji jesu ovce, i tako se ponašaju.
A da udruge građana nisu odgovor na sve probleme, i to je istina, vjerovali ili ne. Ima ih, koje prikriveno osniva Općina ili Grad, preko svojih pouzdanika, čak im daje stanovita sredstva, da vide koji su im neistomišljenici, i kako se boriti protiv njih, a da same udruge budu jalove, pobrine se njihov pouzdanik !
Jedna od takvih je i, skoro osnovana, Udruga za zaštitu od PVC otpada ! Po brzini kojom im je Općina odma krnula neku lovu mi je superjasno da oni stoje iza nje. Znači , udruga - probni balon, ili lakmus papir !
Moga bi ovako još dva dana, molaj me, nedija je , božji dan...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja