Sićamo se ti i ja svih Arapskih "proljeća".Škurome su dali Nobelovu nagradu za mir a u 8 godin je počeja 9 ratova!
A ja imam nepogrešivi feeling da ti ratovi nisu slučajni,znaš.
I sad je tamo sve naopako,razoreno.Ovi šeici ih filaju lovom i mobitelima i šalju ih nama.Niti jedan nije uša u S.Arabiju("slučajno" su saveznici sa Amerikom),onda Katar,U.A.E.Kuwait,Bahreine,Omane itd.Di je nafta,nema emigranata a

E,bogati,da mu buta bombu,zapali izvor nafte koji od tih radikalnih a oni dođu zajedno između normalnih.
A nama šalju doktore,fizičare,znanstvenike,medicinske sestre,radnike svih struka jer nam fali radna snaga.

Naši medicinari sada pregovaraju o povećanju plaća za 7% i za sada od toga ništa.Vidit ćeš da će se za te škure nać ne 7%,već koliko god bude tribalo.Reži me ispod vrata,di san najtanji ako tako ne bude.Jer danas je najbolje bit manjina,emigrant a najgore autohtoni starosjedilac.Takvi imaju najmanje prava,a najviše obveza.Te su Amerikanci davno riješili.Gleda si kaubojske filmove.Samo je mrtav Indijanac,dobar Indijanac!To je njihovo geslo bilo.

A mi sa njima u "savezu".Ko koga tu jebe?