by 9a2jg » Thu Aug 29, 2019 3:13 pm
Slušaj me Reni, pročitao sam SVE komentare. Od SVIH njih jedan je jedini pod svojim PRAVIM imenom, to ti je sin od našeg pokojnog kolege, radioamatera Jakše Borčića 9A2FH, Zoran. Kako ga znam od rođenja, bolje da ga ne opisujem ovdje, ni igdje, jer bi ga ostatak života pišali sa velike visine.
U principu mi se gade stranice gdje se stvarni identiteti sakrivaju, takve osobe, bez iznimke, imaju probleme, prvo sa samim sobom, zatim s okolinom, u obitelji, i šire.
Sukladno tome su i komentari, ispod ljudskog dostojanstva.
Pišem na više portala, uvijek pod svojim imenom, i odgovaram za napisanu riječ. Ovi mladci su jaki u čoporu, tako su i odgojeni, a kad posumnjaš u moje riječi, onda ću ti pustit snimku s diktafona gdje sam snimio izjavu iz portuna di su nam bile klupske prostorije, na Vrhu Sućidra, od čovika koji nam nije bija uvik sklon, a koji je, to smo skoro saznali, samoinicijativno iša u Banovinu, i reka nadležnima, goni ove u 3 PM, vratite nam radioamatere. Onda moš mislit šta su sve gori izvodili, dok nisu sve devastirali, i ostavili VEĆE dugove, za manje provedenog vremena gori, nego mi, ali , njihov račun nije blokiran, njih su samo iselili, niko ih ne ganja da plate potrošeno, o šteti da i ne govorim ! A oni, kao zakonska udruga imaju svoju odgovornu osobu, koja se može ganjati !
Znači, da rezimiram, iz sveg navedenog je razvidno da je RK Split NAMJERNO i s nakanom smišljeno izbačen, i da su se protiv RK Split vodili postupci koji se nisu vodili protiv Torcide ! Zaključak, režiseri kaosa, a ne mirnog građanskog života, imaju tu svoje prste, počev od 1992.g do sada ! Vući će konce i nadalje, jer sjede u Banovini u foteljama, i samo pomiču figure, na tabli života.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja