Kako bi formalizirani svoj rad utemeljili su radioklub.
Valjda "formalizirali" , jebi ga, kriva je bevanda, i Franjo što napravi dobro vino, a i kasni sati, kad se post piše, stari đozluci... Bar na Lošinju ne može razbit Ferari, ka Grdović.
A i da je profesor napiso kako spada, rečenica bi bila krnja, po smislu, jer skupini ljudi NIJE bio potreban klub, da bi gurali lijepi i uspješni program 9AFF.
I slijepcu je jasno, samo nas Emir drži za maloumne, baš ko da je iz vodstva HRS-a, da je klub trebao zbog sredstava, a i zbog autarhične forme, zbog koje se ( na žalost) mogu legitimirat i predstavljat pred različitim državnim tijelima, javnim poduzećima, NP-a, PP-e i slično, samo ako su klub.
Još je sijaset, drugih, ipak manje važnih razloga, no upotpunjava "sliku" i percepciju skupine entuzijasta samo kroz klub. Dok se drugačije ne naredi.
Dobro je ono komandant Plastična puškica podvuka o demokraciji i demokratskom dijalogu s Emirom, iz rakursa ljudi koji su to pokušali prakticirati. I ja sam jedan od tih. Ne bih više, hvala.
Meni osobno odgovara crno bijeli svijet. Ovo je moje, a ono je tvoje. Privatna svojina. Zato sam i bio najbolji na faksu iz predmeta Politička ekonomija, i bio demonstrator kod prof Veljka Barovića.
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja