by 9a2jg » Tue Jul 30, 2019 4:07 pm
Za razliku od mnogih, ja za sve stvari u PPS-u, i u kući, vrijednije od 50 eura, imam račun, a za mnoge uplatnicu i kupoprodajni ugovor.
Prednost toga jest, kad ti netko klapa na vrata, u gluho doba noći, volja te otvorit, volja te ne otvorit. To je neprocjenjivo.
Za razliku od opskurnih tipova što razgrabiše klupsku imovinu, pa se kurče po društvenim mrežama i sijelima istovrsnog soja.
Rotator, beam, linear, KV uređaj x 7, UKV uređaj X 2, FM UKV X 5, laboratorij, mehanička radionica, telegrafska učionica, razglas.
Treba li još ? Ima cijeli spisak.
Čak su mi i sinovi nekih naših pokojnih članova (lupeža) pritili, da šta ja pizdin, da će me nabubetat ... Srića je moja što postoji lista šta je ko ukra, i to znaju (skoro) svi, tako da nema straja...
Kap koja je prelila čašu je "ostavština" pokojnog Bore...
A šta me zaobilazi, ili ne, ne pada mi na štumak, jer sve šta osvojim, prvo platim koliko piše, zatim dobijem.
Sve, osim QSL-ki sa biroa. Ali, svršiće i taj zulum. Nisu zaludu rekli Srbi Turcima : Jebali ste nas 400 godina, sad ćemo mi vas 400, a za onih trećih 400 ćemo se dogovorit.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja