by 9a2jg » Mon Jul 22, 2019 8:48 am
Minjaš raspoloženje, ka žensko ! Prin dva dana si reka da ti ne spominjen Ajduk, da te to više ne interesira, sad slaviš pobjedu !
Nego, ja san tebi i čitateljstvu tija razjasnit moj prethodni post, radnog naslova "Kako su se štancali Laureati", jer san primija nekoliko telefonskih poziva s molbama za pojašnjenje, očito nisu čitali sve moje postove.
Dakle, svaki "projekt" Zvjezdano selo, je iša u favur : 1. odgovornoj osobi tečaja, 2. radio klubu Kaštilac, 3. ZTK Split, 4. Udruzi Zvjezdano selo, i 5. odgovornoj osobi udruge ZS. Ne moram ni pisati da je i HRS to uvrštava u SVOJE projekte, i s time punio mršavu listu zacrtanih i odrađenih "projekata".
Svi gore navedeni su dobili nagrade, priznanja i novce, osim HRS-a (još i to), neki i po dva puta. Tajnicu ZTK Maju su jedva, deboto puškon, morali potirat u penziju, kad je prešišala sve zakonske granice, ali ona se s te pozicije unaprijed osigurala, i sama sebe ugurala na čelo udruge Zvjezdano selo. Ne trebam pisati da je i ona dobila priznanje i novce od HZTK, što je u socijalizmu bilo nespojivo s praksom i moralnošću, sad, izgleda, samo s moralnošću.
Da, ispustio sam doživotnog predsjednika RK Vidova gora, i on je sla svoje pulene u ZS, neke i po dva puta, samo da ojača glasačku mašinu za slijedeću izbornu skupštinu. Moram li napisati da je to bilo i u njihovom spisku radio aktivnosti ?
I di je puka balun ? Kad je Nikola posla svoje štićenike u London, sa istog stoga vodija u Estoniju, i šava na ARG izlete po Europi, a Laureatove nije ! Zato ovi više nije tija bit voditelj tečaja ZS, i zato su našli "žrtvu" iz Zadra. A da žrtva nije žrtva, osvjedočit češ se dogodine, kad on bude primio (ne)zasluženo priznanje i lovicu. Ostaj mi živ, ja ću se za sebe potruditi, pa ćemo se o ovom spominjati posle leta dvadesetog !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja