Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Fri Jul 19, 2019 3:27 pm

Vidiš da je isplativije cilu godinu dovodit Ultraše nego držat te balvane u Poljudu. :D Uz to se i policija naplati lipim novcima od globa.Svi zadovoljni i idu kući pjevajući.A lova svima kapa. ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 19, 2019 4:31 pm

Dobri poznavatelji "prilika" mi kažu da policija i komunalni redari nisu naplatili ni stoti dio onog što su mogli....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jul 19, 2019 7:30 pm

Nisu,Britanski dileri dilali novu drogu,nije ni droga već sintetičko sredstvo koje se koristi za uspavljivanje životinja kad je potrebna kirurškka intervencija.Od toga se halucinira ali je jako opasna,brzo se organizam navikne na nju,može bez problema doći do smrtnog slučaja.Eto svaka nova ultra donese neku "novitadu".I ko će je donit...uvik isti,oni koji su sjebali i iskvarili cilu kuglu zemaljsku a RAZORUŽANE hrvatske vojnike i civile jednostavno isporučili titovim partizanima na Bleiburgu.Njihovi preci,oću reć,sa istog otoka su.Stvorili prije rata umjetnu državu Irak.Pa vjerujem i "stvorili" jednog luđaka Hiću,uzročno-posljedično.Ne mora se niko sa tom tezom složiti.
Da nije bilo srpske hegemonije i zuluma ni ustaše nebi nastale.Da Tony Blair nije bezočno lagao da Irak ima kemijsko oružje,možda ni danas nebi bilo rata u Iraku i okolnim zemljama a sada vidimo što je taj rat sa sobom "povukao".Još niz ratova.Dok je Obama obnašao dva mandata,na bianco je dobio Nobelovu nagradu za mir,a čak devet ratova je u tih osam godina nastalo?=! :o Sad ti vidi kako je jeben taj anglosaksonski "sindrom".Jučer si spomenija Islas Malvinas,a di je Sj.Amerika,puste afričke zemlje.Nisu ni Francuzi,Španjolci,Niskozemci,Belgijci,Rusi,Portugalci,Njemci,"majčine dušice"bili ali ovi su ipak "klasa" iznad njih! I sve u rukavicama,uz ispijanje čaja.
Na jednoj jebenoj ultri se sve može vidit ali i na Zrću.Pa padobranci u Zadru,čak i obični turisti su im do boli bahati.I oni vehabije,ća su se u Splitu na parkingu molili, isto su sa otoka došli.Zaboravija ja na football huligane.Do prije 20 godina su žarili i palili po Europi.Ko je pobija Aboriđine i doselija lopove,ubojice iz njihovih zatvora?
Indija,Hong Kong,deboto cili Pacific,otočne države.Sve su to oni držali ili dobrim dijelom još drže u svojim rukama.Jezik su svitu nametnuli.Imali su i nekih svijetlih trenutaka ali prošlu godinu me moj "prijatelj"Englez onako,bez ikakvog razloga upita nešto za ustaše.Ničim izazvan,jebe mi se i za njih i za njega.Ali oću reć,nije pita za partizane,četnike,domobrane već za ustaše? :roll: :? Kako on to zna,odakle izvlači takva pitanja,pojma nemam.Ali osjetio sam bahatost i nekulturu.To njima nije problem.Postavija san mu samo jedno pitanje:Znaš li koliko je tebi u životu bilo lakše samo što si se rodio kao Englez nego meni kao Hrvatu? Skužija je pitanje.Samo se nasmija.Nije bedast,dapače.Ima lipu mirovinu i putuje pod stare dane po svitu.Hebe ga se što Mađarska more nema.
Na svoje uši sam davno čuo priču o jednom njihovom kapetanu broda i posadi na kojoj je plovio naš čovik.I da skratim...bilo je na brodu pustih nacionalnosti,manje više su se svi slagali a uglas su svi h....ii mater kapetanu sa Otoka.I reka mi je da je tome bilo tako ne zato što je barba, već je bija guba od čovika.Podsjetija me na onoga Bligha sa Bounty-ja i pobune na čelu sa C.Fletsher-om.I on je bija njegov zemo ali oću reć da je ta narav očajna.Kako se uvik to za njih "lipi"?A svima daju moralne naputke i packe.
Ko je pri kraju 2 rata bombardira Split,Pazar,Kaštila,Zadar i ostale gradove u Dalmaciji? Nije teško pogodit a? Malo su kojeg Švabu pogodili.Bombe su bacali nasumice a padale su uglavnom po civilima.Zašto kad in je Tito bija saveznik?
Ko ima zrno soli u glavi,skužija je zašto san sve ovo napisa.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 20, 2019 7:29 am

Ketamin i njegovi nuzprodukti su već odavno poznati kao anti-pain lijekovi, samo se njihova proizvodnja i uporaba zlorabila.

Trener Hajduka dobio otkaz, a trebala je ić kompletna uprava, na čelu s Brbićem, u 3 PM. Udruzi NH i Torcidi bi ispostavio račun za ogradu i stolice, samo i ti i ja znamo da ne bi nikad platili, eventualno bi platila udruga NH, ali, u konačnici, od našeg novca, tj. od prikupljenih članarina. Već viđeno s dionicama Hajduka.
28 godina marčapije i lupešćine je došlo do točke vrenja, nema više nazad, a budućnosti nema. Sinoć mi telefonira prika, Dalmatinac na privremenom radu u Zagrebu, citiram, "jedino rješenje je, kao u engleskoj, ili talijanskoj ligi, vratit ih u drugu, ili treću ligu, da se ispurgaju iznutra, očiste od svih bolešćina, odbace bolesni dio organizma, startaju od nule, i grade jedan zdravi klub".
Rekao sam mu da mudro zbori, samo je zaboravija jednu "sitnicu", previše ih je sa prstima u tegli marmelade, koja im se osladila.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 20, 2019 10:17 am

https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/ ... ke-momcadi

Znači, i normalni građani Splita misle kao i Koki, a o tome sam sto puta pisa !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 20, 2019 1:33 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/iz-ha ... 02446.aspx

Sad se rješavaju neugodnog svjedoka. Ostaju samo Bjelanović i Brbić.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 21, 2019 5:55 am

Čitam jučer u tiskanom izdanju Jutarnjeg, intervju s Vilsonom Džonijem, jednim od živućih legendi Hajduka. Kakav je bio na terenu, takav je i na jeziku, oštar i bezkompromisan. Bez razmišljanja je rekao da udruzi NH smetaju legende zato što su za red , rad i disciplinu, a da je NH skupina jebivjetara, koji žele dobro samo sebi, ne Hajduku. U Hajduku se, u zadnjih 20 godina izmijenilo više trenera i članova uprave, nego u cijeloj prvoj nogometnoj ligi HNL ! Na to upozorava i bivši trener Rijeke, Matjaž Kek, samo pametne ljude nitko ne sluša !
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 21, 2019 9:42 am

Imam puno većih prioriteta u životu od Hajduka.Neće ispast iz lige,ne boj se. ;)
A da će uskoro bit prvi,teško.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jul 21, 2019 9:58 am

A ne boli te, ka i svakog poreznog obveznika, što taj i takav klub potroši stotine miljuna, naših novaca, a klub nije gradski, nego DIONIČARSKI !
Paz vako, kad je bio "slučaj Uljanik grupe", onda je cila razumna Hrvatska, pivala u zboru, "to je dioničarsko društvo, privatnih osoba, ako su poslovali loše, neka idu u stečaj". To je razumno razmišljanje, i tu ne treba imati sentimenta.
Hajduk nije ništa drugo, zahvaljujući odlukama bivših uprava, udruge NH i Torcide ! Ali, NH i Torcida STALNO služe nesposobnim upravama za vršenje STALNIH pritisaka na Grad Split, koji stalno podmiruje njihove dubioze. To podmirivanje je iz TVOG džepa.
Dokle ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 21, 2019 10:54 am

Dok mi ne odemo prid Banovinu.A do tada ćemo biti ovce.A doći će i taj dan!
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK