QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Tue Jul 02, 2019 9:15 am

Postoji više kuteva gledanja, nabrojit ću samo neke.

Financijski, ako su sve platili iz svog džepa, moja, tvoja, i ičija diskusija je mlaćenje prazne slame. Ako je i jedna kuna društvenog novca, moralna je i zakonska obveza , urbi et orbi, prikazati spisak troškova, i spisak prihoda. Na kraju krajeva, sami su, svojom rukom, napisali riječ MOSTLY, znači , zagrabilo se i u tuđe kese, HRS-a, HZTK, ZTK,grada Splita, županije SD, saznat ćemo mi, s vremenskom zadrškom, kao i uvijek.
Je li ti sad jasan pakleni plan doživotnog predsjednika i Laureata, da izboksaju u ZTK Split i županijskoj skupštini, da su na papiru samo tri kluba, umjesto 6 ? Manje više ista količina love se dili na 3, a ne na 6 ! To, šta ova tri ne postižu, ni iz daleka, rezultate na bandovima, kao ona tri koji ne vuku lovu, to onog koji daje lovu ne zanima. Njemu karta kanta, a na njoj ovi nadrobe pun kamion laži, falsifikata i pogrešno prikazanih "uspjeha".

Drugi je aspekt koga oni predstavljaju. Ja tvrdim, samo sebe, jer se tako i ponašaju. No ne sumnjam , kad su išli okolo skupljat lemozinu, da im usta nisu bila puna Hrvatske.
I ne samo Hrvatske, nego i Hajduka, ništa im nije sveto ! Pitaj samozvanog doajena, nek ti nabroji bilo koju jedanajstoricu Hajduka, od 1963.g. , do danas, ja ću se obisit na srid Rive. Znači, cilj opravdava sredstvo, zakleli bi se oni i Budi, samo ako će dat love.

Treći je aspekt, utrti put. Imali su dobar (rđav, zao...) primjer u ekspediciji Pazinjana na Vanuatu, što ga ne bi slijedili ?
U IO sjedi Uzdanica, nema obraza (ako on to ima?) dignut ruku protiv, kad su njemu(a) dali retroaktivno ? A di su Lufthansine avionske karte za Brazil ?

Četvrti, i za sada, zadnji aspekt je pitanje postignuća cilja. Pažljivo sam pročitao sve što su napisali PRIJE ekspedicije, kao ciljeve. Vidio sam, i čuo, što su postigli. Puuuuuno manje od zacrtanog. Osim toga, ljudi su se sprdali s njima, i razapinjali ih, zbog lošeg i neadekvatnog rada sa DIGI mode. Ako tvrde, da su predstavljali Hrvatsku, onda su je, po ovim pisanjima, osramotili.
No, ja ne sudim, niti to pokušavam, samo slušam i čitam. Sve piše.
Ukratko, banjičarskim jezikom rečeno, nije odrađena PRIPREMA. A ni u ANALIZI se nisu istakli skromnošću i samokritički.
Dapače, već pričaju o nekoj novoj ekspediciji. To nam daje razloga za zabrinutost, jer ukazuje na vrlo vjerojatnu mogućnost da su našli kravu muzaru, kojoj ne moraju podastrijeti iskren i točan izvještaj.
Uostalom, od druga Laureata smo se nagledali toliko falših izvještaja, u neovišnoj RH, da normalnom čovjeku dođe na povraćanje.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 02, 2019 9:46 am

Nemoj tako odma đonom.Nije sportski,nije fer.Ispast će opet da san ja good guy ali mi ti stalno truješ dušu,u koju mnogi on njih BTW ne viruju. ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 02, 2019 9:52 am

Očito me ne poznaš dovoljno. Cijeli moj prethodni post sam pisao pod "ručnom" ! E, onda zamisli da nisam, koja bi to bila tarapana ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jul 03, 2019 5:30 pm

Razgovarao sam s desetak odgovornih osoba u različitim radio klubovima u RH. Svi su mi potvrdili da nisu dobili QSL-ke u 2019.g.
Što bi mi trebali, doći u D-12 i protestirati ? Jer, na naša pismena nemamo odgovora dan-danas ! Toliko o zakonitosti i demokraciji, kojih nema u Dalmatinskoj 12 !
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 03, 2019 6:25 pm

Nisi potega vezu :?: :?
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 03, 2019 6:43 pm

Mi smo jedina zemlja na svitu gdje platiš, a ne dobiješ ugovorenu uslugu. Na hrvatskom se jeziku to zove prijevara, i podložno je Krivičnom zakonu.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 03, 2019 6:45 pm

A sudovi od paučine. :o
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 04, 2019 5:43 am

Mali broj ljudi je obratio pažnju da je, nakon završetka AM70 programa, omogućeno da SVATKO dobije besplatno preko biroa, 14 različitih karata sa po maksimalno 10 veza po karti ! Dovoljno, pošteno, bilo i ostalo atraktivno. Vrlo dobro su počeli, odlično završavaju.
Već sam bio prije pisao da sam , prije ravnih 40 godina, učestvovao u njihovoj prvoj kampanji sa AM znakovima, i tada su bili na visini zadatka, svima poslali papirnate diplome besplatno, a QSL karte stigle preko YU/CRO biroa nakon par mjeseci...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jul 04, 2019 12:30 pm

I sad ćeš ih priko biroa dobit za jedno 3 godine. :o
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 04, 2019 1:50 pm

Zato što predsjednik HRS-a svjesno dopušta takvo ponašanje, a potpisnik je ugovora s Marinkom. On prči sve hrvatske radioamatere, to je kriminal, jer on to radi svjesno i namjerno. Ako on pak izjavi da je nesvjestan, poslat ćemo auto s rotirkom po njega, pa će se nać odgovarajuća ustanova i za njega, Bogu fala, ima ih, od Vrapča, do Raba, Ugljana i Šibenika.....
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK