by 9a2jg » Sat Jun 29, 2019 1:12 pm
Kako neću, kad je "kupija" i radio Split, i onamo je "proturija" vijest da je dobija nagradu za životno djelo grada Supetra. Ja dolazin sa mise doma, a žena mi govori : Znaš da je bilo na radio Split, da je oni vaš radioamater iz Supetra dobija to i to ?
Ka prvo on nije naš, nego njihov, odgovaran ja, a ka drugo, on je to dobija od svoje Partije, a ne od grada Supetra, a ka treće, sve je dobija, šta je dobija od društva u životu, na kurbaršćinu i lupešćinu, laganje i falsificiranje, prema tome, nemoj mi ga više spominjat, jer češ mi usrat ovi lipi dan ! Tako san odgovorija ženi, poslin mi je bilo žaj, šta san bi pinku oštar, ali, sve san reka po istini.
Oni koga su pratili, 1991' i 1992', ka antinarodnog elementa, on pokupija svu lovu i priznanja, a dragovoljci Domovinskog rata ništa!
Uvik san govorija i govoriti ću, mi smo dobili rat, a oni su ga iskoristili, i izmuzli ovu pokradenu državu, do zadnje kaplje iz vimena.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja