Sve to lipo izgleda na papiru ali u realnom životu to je sasvim neka druga priča.U tri mandata je bija član Izvršnog komiteta IARU.Valjda i to nešto znači?Onda,nisam zna da se sa 16 god.moglo dobit osobnu pozivnu oznaku i radit sa svoje postaje odoma? Možda se 1963 i moglo?U moje doba ne.Tek sa 18 godina i položenim "B" razredom!
Kaže da uživa u mirovini već 11 godina.On je1947 rođen,malo mlađi od moje matere,znači ima 72 minus 11=61 godina pri umirovljenju.Drago mi je da uživa.I ja bi isto tako ali do smrti ili onemoćalosti ću tribat radit.

A sve kad bi i doživija mirovinu,nebi režije moga s njom platit.
Sve bi to bila jedna lijepa priča da bandovi "vrve"od tih pustih operatora!
Ali njih jednostavno NEMA.Zato je sve ovo šuplja priča,dijeljenje epoleta,"zasluge za narod".Mislija san da smo to ostavili iza sebe u bivšoj državi?
Dobro si reka.Imamo mi takvoga i ovdje.Na papiru sve za pet,jer papir sve trpi a mladeži ni za lijek.

Nakon 5(pet) dana ZS, svi se rasprše ka rakova dica od Njemačke do Irske.

A ponistre i dalje šporke.
Nije drug za to kriv.Da se barem sa bunkera,ZS-a oglase ta dica pa ajde nekako,svima bi nam bilo drago.Ali i to in je izgleda do.....lo?

9A5ST još nešto vuče,koliko od posla može a svi drugi mogu na ladno pivo.Na znak 9A1CBM samo utorkom(klupski dan),radi naš vrijedni Miki i 9A6W koji tu i tamo odradi pokoji DX sa V.Broćanca.Niko na tim stranicama neće da napiše da nam je hobby u gašenju,odumiranju.Niko ne piše o problemima RA sa postavljanjem antena na terase i krovišta u svojim sredinama.Da se ti mladi ljudi,sve i da hoće baviti RA,zbog toga ne mogu osim sa privatnog posjeda.A većina RA radi iz urbanih sredina.O tome ni slova.Samo se pišu hvalospjevi,eseji o nekim velikim,uzoritim RA-a,o "uspjesima"Saveza.A što mi mali,obični RA imamo od svega toga? Ništa.Lažem...QSL buro i članstvo u IARU koje košta možda 40 kn godišnje,koju preko članarine platimo svojim novcima.Kartice dobijem jedan put na godinu a 40 kn bi moga i sam uplatiti kad bi znao račun od IARU-a.Velike li mudrosti i muke.

Jel mi za to treba tajnica u HRS-u

Ljudi,dajte se rezonu.
Tako nam je i u ostalim segmentima života.Samo se lipe stvari pišu kad su od režimlija naručeni.500kn i imaš hvalospjev samo takav.
Mene zanima samo jedna stvar.Do kada nam ovi misle prodavat bozu

Ali ni ona ne može dugo održati svoj slatki okus,jer dolazi do vrenja i pretvaranja kvasca i šećera u alkohol,te gubi svoj okus.
Moga bi do prikosutra ovako,ali nimam vrimena,treba delati a ne pričati,reka bi Bandijo.DX-ovi me čekaju i drugi poslovi.Nisan u zasluženoj mirovini.

Kratak mi je dan.
LP svima pa i njima.