by 9a2jg » Fri Mar 22, 2019 2:14 pm
Dobar je ovaj "osvježeni" spisak članica HRS-a, sa stanjem 31.12.2018.g. Govori prikoviše toga.
Četrnaest klubova, od 92, nije platilo ni kune HRS-u !
Iz 14, ali različitih od prethodne rečenice, nije nijedna OSOBA uplatila išta HRS-u !
U Pazinu uplaćene DVIJE osobne članarine !!! Tri laureata, dvije plaćene članarine ! Dno dna ! Nemam adekvatno lošu riječ, kako bi ih nazvao. Nijedan mladi član ! Na tome su dobijali priznanja, nagrade i lovu. Može ih biti sramota, ako poznaju taj pojam, no, bojim se. Demagogija najžešće vrste.
U Korčuli i Veloj luci, nema klubova, nema NIJEDNOG pojedinca, nema NIJEDNE uplate, a drže ih na spisku !
9A1FER na 7 članova, zakleja bi se da su fiktivni, jer je zadnjih godina bilo ka na sportskoj prognozi, 0 i 1, ovo je ziher plaćeno sa nekog stoga, da imaju dogodine jednu ruku više u ariji ?
Odašiljači i veze DVA člana, je li koga tamo sram i stid što drže fiktivni klub, da bi vrhuška imala još jednu sigurnu ruku na skupštini ?
Tri kluba u Zadru, sveukupno 32 člana !? Bi li tako gospodarili, drugovi, s društvenim sredstvima da vi dajete iz svoga žepa ?
U Daruvaru Jan Hus 20 članova ! To ja tvrdim odavno, to je prava slika, onih 63 je bilo "pumpanje" za veći broj zastupnika, da drže vladajućima glavu iznad vode. Jel' tako prijatelju Hinko ?
U RK Daruvar, klub nula, članovi nula, nisu mogli skupit šestoricu za nosit pokojnoga Kefu među ruke. Ljudska, profesionalna i amaterska sramota.
Radio klub u Pregradi "uskrsnuo", ali ga nije bilo na spisku klubova za elektroničko glasovanje ! I niko ne snosi ikakvu odgovornost !
Nema mi druge, moran, iz ovih stopa pisat Uzdanici da mi pošalje recept kako sa dva člana uspijevaju odraditi sve zakonom propisane funkcije i radnje, i još prikoviše toga, kandidirat svake godine jednoga (od njih TROJICE) za priznanje HZTK, HRS-a i društvene novce ?
I, na kraju - šećer, kak i spada. Nisem pozabil drage nam susede u Supetru, uzdanički klub 1CFN. 15 uplaćenih članarina, uvik slikaju isto četvero dice, u Kupu Jadrana, dvoje dice i tri stara tovara.
Ima još, ali, korizmeni je petak, triba polako...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja