by 9a2jg » Wed Mar 20, 2019 7:20 am
Reni dragi, pisao sam ti javno dvaput, evo i jubilarni treći put. Prije nego li počmeš (ponovo) pisati na ovakav način, molim te, sebe radi, provjeri vlasničku strukturu novina koje mećeš u usta, pa tek onda nešto tvrdi.
No, da ti uštedim vrijeme, i trud, u hrvatskom su vlasništvu samo Glas koncila i Hrvatsko slovo, obje novine koje su na hrvatskom proračunu, i nijedna više.
Kako nikada nisam citirao ništa iz njih, ispada da ja, a i svi ostali pisatelji stalno citiramo stavove nekih drugih centara moći, koji nam ustrajno, sitnim vezom, rade na psihi, i oblikuju naše stavove, prema događajima i okružju oko nas. To je opora istina, baš kao što od svih "hrvatskih" banaka je ostala jedna - HPB !
Dokle mi dijete radi u jednoj takvoj redakciji, ovoliko, a kad se razduži, bude i više.
Ali, ovo nije tema ovog topica, a škovace jesu. I, osim škovaca, danas je PRVI dan proljeća, koji nam dolazi u 22:58, i koji će nam, nakon ove škure bure, razgaliti srca, i donijeti kratke rukave.....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja