QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Sat Feb 16, 2019 1:49 pm

Mom klubu je ponuđena besplatna pravna pomoć, i to od osobe koja nema veze s radioamaterstvom ! Čovjek čita redovno ovaj forum,, i onaj sterilni, "neslužbeni", koji je neslužben kad im to paše... Sve je čovjek shvatio, i sve mu je jasno...
Čovjek koji me je sinoć zvao ima preko 11 kg karata , ispisane, spakirane, čekaju otpremu, zadnje tri godine, koliko on cijeni da nije sigurno da ih šalje, tj. da li će biti poslate vani, i da li će ih korespodenti primiti !
Ovakvih primjera ima dosta po Hrvatskoj, na moju žalost, jedno im je zajedničko, ne žele da im napišem ime, ali ako dođe stani-pani, svjedočiti će tamo gdje treba. I to je nešto.

I još dvije riječi. Obašao sam većinu stranica osobnih RA u Hrvatskoj, na qrz.com. Točno se vidi tko je napisao na SVOJOJ stranici da 9A QSL biro radi dobro !
Žalosti me što među njima ima i par prijatelja, ali, razumijem ih, državna služba, suptilne prijetnje, i "upoznavanje s činjenicama"...
Zaista sam mislio da su ta vremena iza nas...
Ja se bez srama i stida ujutro gledam u zrcalo dok se brijem. Ne vjerujem da svi to mogu. Mogu oni koji to pišu, a obraza nemaju. Nabrojit ću ih zatvorenih očiju, i bez interneta, i qrz.com-a !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Feb 16, 2019 3:02 pm

Nažalost hrvatska šutnja je i ovdje na djelu. :(
A što misliš zašto nisam prihvatio onaj posao poza rata :?: :shock: Sad san moga bit možda i u mirovini,ako ne onda prije 60-te godine života.
Sve ima svoju cijenu.Zato slobodno govorim,pišem i promišljam. :P
Nisam ka onaj lik koji i ovdje svaki dan čita a nikad ništa ne napiše. ;)
Njemu i takvima su možjani u lancima svezani,moji su ka ptica slobodni.

LP,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Feb 18, 2019 5:03 pm

Čujem stigle QSL-ke prijateljima u Karlovac. Neka, oni su bliže, Karolinom manje treba pužu da stigne... Kad sam ih upitao kada su dobili zadnji put poštom paketić, veliju, prosinac 2017, ali kao nije za javnost !
Zaklela se Zemlja Raju.......
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Feb 18, 2019 6:11 pm

Rekli su mi da mi je u pretincu danas došlo neko pismo.Idem ga predignuti kad imam vrimena.Još malo pa 14 miseci čekanja kartica sa buro-a.Ko kaže da ne radi ko vurica :?: :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Feb 18, 2019 6:46 pm

Sve se više potvrđuje ona hipoteza da HRS vrhuška ovo namjerno radi, da malim klubovima škopja, i da izađu iz HRS-a, tj. da tamo samo ostanu istomišljenici.
U isto vrijeme uzimaju naše novce za članarinu, a ne daju ništa, već petnaesti mjesec. To se zove smišljena i namjerna prijevara. Kazneno djelo.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Feb 19, 2019 6:43 pm

Pametni Martin namjerno provocira ljude u vezi QSL karata. Ne trebaš Martine, znamo iz povijesti da se neljudi druže, pa stoga svi tvoji hvalospjevi pajdašu, nisu vrijedni ni lule duhana.

BTW, stižu i privatne pošiljke, od naših novaca, pojedincima, važno je da ne stiže onima koji su plaćali, i plaćaju. Sramota ljudskog roda.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Feb 20, 2019 6:51 pm

Još su mi se javila dvojica, tobože mi vade mast, ustvari čine uslugu istini, potvrđuju mi da su danas dobili individualne paketiće QSL-ki na kućnu adresu !
Za moje i vaše novce, seveda ! Bitno je da ordinarni lažov, koji je u milosti i službi predsjednika, piše kako je meni slao osobne pošiljke. Provjerio sam, dvaput, tajništvo HRS-a ima adresu na koju se treba slati pošiljke QSL-ki, jer je tajnica HRS-a u dva navrata to pismeno tražila, zadnji put u studenom 2015.g.
Pametnima, ako ih ima, dosta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Feb 23, 2019 3:10 pm

Došla dva paketića QSL-ki, uslugom HP-e, nakon više od 14 mjeseci posta. Totalna težina 2,1 kg. Dobio i 4 QSL-ke za 4 ekspedicije sa Kosova, među njima i Emirovu ! I kad sam se već spremio da ga pohvalim, vidim iduća kartica od Franje 2MF, onda mi je bilo jasno da je on ispisao i onu prvu ! Usprkos javnim zaklinjanjima, od Ivice 2HW ni jedne ! Očito je jak samo na jeziku.
Od pustih domaćih posebnih pozivnih oznaka, došle samo one iz 2016, i do travnja 2017, kud sve ostale ...? Neodoljiv je dojam, i ne samo moj, da su sve ove karte odavno bile na birou.

Ne trebam posebno napominjati da paketići s karticama NISU bili poslati tamo gdje piše, u službenom dokumentu, koji se nalazi u tajništvu HRS-a !
E , ali zato je stiglo na kućne i privatne adrese mnogim ličnjacima, od kojih neki i NISU plaćali članarinu ! Naravno, sve od naših novaca...
Bitno je da isti ne talasaju, i da begenišu vladajućima...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Feb 23, 2019 3:49 pm

Mene najviše smeta nered.Kako u državi tako i u Savezu.Sve se radi bez plana,stihijski,na ho-ruk.Nedopustivo je da se u 21 stoljeću radi kao partizani 41! Možda je to u ratu i jedino bilo moguće ali u miru je to pushing samo takav. :o Neće na dobro. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Feb 23, 2019 4:28 pm

Ja se ufam u novog pretedenta za tu funkciju, lak se osušija na parketima, u prikladnoj prostoriji u D-12, što se čeka ? Morti, da prođu maškare ?t
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK