QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Tue Feb 05, 2019 8:34 pm

U prošloj su mi godine došle dvije RA diplome, bez da sam ih zatražio. Maloprije mi stiže još jedna, iz Španjolske, isto je nisam tražio. Ništa nisu ni koštale. Kako je to čudno, plati i preplatiš, ekspediciju QSL karata, ne dobiješ ništa za 2018.g. , diplome ne tražiš, ne platiš, a dobiješ !
Attachments
9A2JG PARTICIPACION.jpg
9A2JG PARTICIPACION.jpg (2.72 MiB) Viewed 3086 times
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Feb 06, 2019 8:41 pm

Sada kada imamo i pismeno priznanje QSL managera da nije slao ništa 14 mjeseci, mnogo toga nam je jasnije. Kao prvo, bjelodano je da je cijeli vrh HRS-a, uključivši i IO znao za njegov nerad zadnjih godina, a posebno 2018.g !
U svojim suludim izričajima on piše da nije slao QSL-ke za moj klub zato jer , a) samo su za tri znaka 2A, 2JK i 7LFZ, b) da su me izbacili iz kluba (!!!!!!!), i c) da je vodstvo kluba njemu reklo da mi ne šalje ništa !!!!!!!!!!!
Svaki od ovih razloga je za Vrapče, a zašto on to piše, to jadan možda ni sam ne zna ?
a) šta koga boli briga koji su znakovi u pošiljci klubu, ako su to znakovi kluba i njegovih članova ?
b) "izbacili iz kluba" , tko, lopovi, ili drogaši, ili, morti bolestan um koji je falsificirao potpise davnih članova kluba koji to odavno nisu
c) nikada RK Split nije komunicirao s QSL managerom, svatko tko vodi ijedan klub znade da je službena korespodencija preko Stručne službe i tajnice

I još dvije riječi uz b). Na spisku su dva "banjičara", inače umirovljeni djelatnici SZUP-a. Odmah po objavi tog falsifikata, na koji se jedino "zalijepio" Hrle, posjetio sam osobno oboje. Direktno sam ih pitao šta je sa tom falsificiranom peticijom, i da li su to njihovi potpisi. Oboje mi je reklo da oni nisu potpisali ništa. Toj javnoj izjavi je prisustvovalo još dvoje svjedoka,, njihove i moja supruga, i sve su čule i razumjele.

Ali da se mi vratimo na zakonitost. Živimo u uređenoj državi, u kojoj vlada red i zakon, ma što neki mislili o tome. RK ima rješenje državne uprave o imenovanju odgovorne osobe, i osoba zaduženih za predstavljanje kluba. To sigurno nisu osobe koje su zadnji put ušle u klub, platile članarinu, prije više od 15 ili 25 godina.

Da zaključim, HRS SVAKE godine uredno dobije iz RK Split spisak članova koji su platili članarinu HRS-u, uplatnicu na taj iznos, uvećan za članarinu kluba. HRS je DUŽAN svim tim znakovima poslati NJIHOVE QSL-ke koje dođu na 9A QSL biro. Sve drugo je nered, metež, nezakonito postupanje.

I još jedno slovo, pa da, za sada, zaključim, datum tog falsificiranog dokumenta, kojeg je falsificirao jedan bivši član, je 3.siječnja 2017.g. Kada je QSL manager toliko "pravovjeran", što je poslao dvije pošiljke karata na klub, u toj godini ? Naravno da nema nikakvog nečijeg "zahtjeva" , iz prostog razloga što ne postoji, ali te stvari ćemo rješavati na nekom drugom mjestu.
Neka institucije rade svoj posao.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Feb 07, 2019 9:16 am

U čitavom nizu dokaza besramnog laganja QSL managera, evo jedan od krunskih. Na upit Stručne službe od 11.11.2015. , odgovorio sam promptno, i poslao tražene podatke, tko je odgovorna osoba u RK Split za QSL karte, na koju se adresu šalju karte, kontakt mail, kontakt mobilni telefon. Slika govori više od tisuću riječi, zar ne ?
Attachments
SCAN_20151118_102242755.jpg
SCAN_20151118_102242755.jpg (46.12 KiB) Viewed 3020 times
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 08, 2019 10:40 am

Ne boj se, nije ovo došlo iz Zagreba, nego calen bite... Istina bog, puno više plaćam uslugu HRS biroa, ali ne dobijam ništa. Za sada. Bude rasplet, vrlo brzo...
Attachments
Skeniranje_20190208.png
Skeniranje_20190208.png (1.2 MiB) Viewed 2990 times
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Feb 08, 2019 11:31 am

malo ti je sken prevelik. :?
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Feb 08, 2019 11:37 am

Biće još veći kad počme rijeka QSL-ki iz Dalmatinske 12... Šta će se sklizat po friško lakiranin parketima...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Feb 08, 2019 11:38 am

Ajde,pa da i ja konačno pošaljem 20 kili mojih,Ljudi po svitu čekaju.... :(
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Feb 09, 2019 2:49 pm

Da ponovimo gradivo, svaka QSL-ka koja dođe na 9A QSL biro s istaknutim mojim znakom, kao primatelja, je moje vlasništvo, i onaj koji svjesno priječi da ona dođe do mene, radi protiv zakona. Kriminalac.
Kriminalac je i onaj kojem unaprijed plaćam dogovorenu uslugu, a on je svjesno ne čini, i ne pada mu na pamet vratiti novce, i priznati nedjelo.

Ima još, pomalo...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Feb 16, 2019 7:30 am

Sinoć se našli dva predsjednika dva radio kluba, pa zovu ne mobitelom, da mi vade mast, ili obilježe obljetnicu, svejedno. Vele, uglas, evo smo ušli u petnaesti mjesec, bez ikakve pošiljke s (nekada) nacionalnog QSL biroa ! I još me pitaju da li da plaćaju članarinu kluba, i osobnu, Savezu ? Odgovorio sam im, što i desetine puta prije, svatko ima savjest, godine, pamet, odgovornost prema sebi, i klubu, pa neka odluči po iskustvu s HRS-om, i svojom savješću.

Moj klub ne odustaje od svoje tražnje za poštivanje i ispunjavanje obveza, iz partnerskog odnosa, a za svjesno i namjerno neispunjavanje preuzetih obveza, zna se !
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Feb 16, 2019 8:30 am

I onda se nađe neki seronja ka "pametni"Martin koji izjavi da 9A QSL buro radi bezprijekorno. :x :evil: Dobivaju te kartice po kuririma ili osobno odu po njih.I jedan put se podili na Jarunu u šesti misec.Saznajemo da je sve veći broj gnjevnih ljudi.Trebalo bi Savez i managera tužit za duševnu bol i sekiraciju.Uz ono o čemu si pisao,neispunjavanje preuzete obveze distribucije QSL kartica.Nevjerojatna je arogantnost prema kolegama RA,članovima istog Saveza.I da u tom Savezu u tim odborima nikoga nije briga za ovaj problem koji traje već predugo.Ne želim im ništa loše ali da im netko barem jednako zagorčava neki njihov hobby, jer očito nisu u ovome.Da jesu,nebi dopustili da se ovo događa.Sramota :!: :oops:
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK