A žaj mi je, toliko se dice naučilo plivat...
Ne boj se, nije in se žginca zglob desne ruke od pisanja QSL-ki, za puste veze sa ZS.
Ovim putem vas obavještavam o načinu uplate za tekuću godinu; naime, do sad su neki dobivali od HRS-a prije uplate račun ili neku formu "predračuna", neki to nisu tražili jer poznat je i br. računa HRS-a i iznos klupske članarine, pa nije ni potrebno.
U dogovoru s računovodstvom, ove godine nećemo slati prethodno mi iz HRS-a račune tj. predračune - dovoljno je da uplatite članarinu na račun HRS-a i odmah po zaprimljenoj uplati, Vam šaljemo račun.
Također, molila bih vas da ukoliko plaćate i klupsku članarinu i članski doprinos prilikom jedne uplate specificirate u e-mailu točno ime i prezime članova za koje radite uplatu i iznos.
Iznosi klupske članarine i članskih doprinosa su isti, kao i ova 2 termina kojima razlikujemo uplatu klupske članarine HRS-u i individualne članarine HRS-u člana kluba.
Iznosi su isti kao i u 2018. godini., kao i pravilo do i od 30.06. tekuće godine.
Na ovaj način ćemo imati ažurne i točne podatke, izbjeći nepotrebna storniranja "predračuna"i neće biti naknadnih komplikacija.
IMAM MALU PREPISKU PA DA NE BUDEM SAMOZATAJAN
ZELIM TO PODJELITI SA CLANSTVOM:
Dogovoreno, ali prije toga gospodin, Blazicevic ima obaviti svoj posao
a i ima se obaviti i revizija poslovanja, nakon toga ima zasjedati Sud casti.....
Ako se sravnjnjem poslovanja sa racunovodstvom HZTK-e utvrdi suprotno,
spreman sam snositi sve posljedice odluke Suda casti....
A u medjuvremenu vrati ono na WEB, sto si skinuo, pa dopisi ovo za Sud casti....
Zezalo je rak, brz okretan, pametan, kad ga pokusas uhvatiti rukom,
zamahne repom te brisne..........
Ja te Petre Milicicu nazalost vjerovatno najduze poznajem i mogu reci
da si dobar covjek, jos bolji radioamater ali KATASTROFALAN predjednik HRS-a
Ispricavam se ostalima za SPAM
necu vise....ova je zadnja...
73 GL sa ovakvim "Predsjednikom"
Djani
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests