Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Sun Jan 13, 2019 11:43 am

Zato je mene i čudilo, zašto je drug Laureat odusta. Pita san znance, onda mi je čovik iz metropole objasnija da se drug Laureat štica kad nisu njegove pulene poslali, ni u Estoniju, a ni u London, i , od svega toga ništa.
A žaj mi je, toliko se dice naučilo plivat...
Ne boj se, nije in se žginca zglob desne ruke od pisanja QSL-ki, za puste veze sa ZS. ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jan 13, 2019 12:28 pm

Važna je SAMODOPADNOST! Toga ne fali u nas.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jan 14, 2019 5:47 pm

Ovim putem vas obavještavam o načinu uplate za tekuću godinu; naime, do sad su neki dobivali od HRS-a prije uplate račun ili neku formu "predračuna", neki to nisu tražili jer poznat je i br. računa HRS-a i iznos klupske članarine, pa nije ni potrebno.

U dogovoru s računovodstvom, ove godine nećemo slati prethodno mi iz HRS-a račune tj. predračune - dovoljno je da uplatite članarinu na račun HRS-a i odmah po zaprimljenoj uplati, Vam šaljemo račun.

Također, molila bih vas da ukoliko plaćate i klupsku članarinu i članski doprinos prilikom jedne uplate specificirate u e-mailu točno ime i prezime članova za koje radite uplatu i iznos.
Iznosi klupske članarine i članskih doprinosa su isti, kao i ova 2 termina kojima razlikujemo uplatu klupske članarine HRS-u i individualne članarine HRS-u člana kluba.

Iznosi su isti kao i u 2018. godini., kao i pravilo do i od 30.06. tekuće godine.

Na ovaj način ćemo imati ažurne i točne podatke, izbjeći nepotrebna storniranja "predračuna"i neće biti naknadnih komplikacija.

Ovo su nam poslali iz HRS-a. Dok dite ne počme plakat, mater ne vadi sisu. Zašto su nam ovo poslali ? Zato jer smo na ovom forumu pisali dio istinitih događaja, da klubovima ne šalju po dvije godine račune za izvršena plaćanja, da onima koji su platili priječe elektroničko glasovanje...
Nikada u povijesti nismo dobijali ikakve predračune ! O čemu oni pišu ?
Za 70 uplata, u 70 godina, dobili smo dva računa, za dvije pojedinačne godine. Da li ovome treba komentar ?

Znate zašto spominju specificiranje uplate, kad su na istoj uplatnici iznosi i za klub, i za pojedince koji plaćaju HRS-u ? Zato jer se "vade" na navodnu konfuziju u specifikaciji uplate, samo zato da ne objave spisak osobnih uplata HRS-u, s naznakom matičnog kluba !
Jer bi onda bila maknuta jedna od okolnosti koja vodi k izbornoj prijevari i manipulaciji.

I moj klub, kao i svi klubovi koje sam konzultirao, svake godine uz uplatu pošalju specifikaciju s točnim spiskom pojedinaca koji plaćaju HRS-u, ime i prezime, pozivna oznaka, iznos.

I zadnjoj budali je jasno ko muti vodu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 15, 2019 7:28 am

I još jedno slovo ; unatoč traženjima, nikada nisu objavili koliko je uplaćeno životnih članarina, ime i prezime, i tko te ljude predstavlja u skupštini ?
Nije predviđeno Statutom ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 22, 2019 3:30 pm

Da nastavimo s obljetnicama. Deset je godina od nabave beneficiranih uređaja. Većinom su bili po PPS-ovima predsjednika klubova. Malo ih izraubovali oni, malo Švabe, malo Česi, eto belaja.
Sad će izborna godina, treba drugovima "obnovit" MTS-a ! Ka i do sada, od društvenih novaca.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jan 22, 2019 3:33 pm

Pa i ako se zahebaješ je katastrofa ! :x :evil:
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jan 22, 2019 3:42 pm

Ja san uša u trag dvama uređajima, iste fele , koji su dobijeni za proviziju. A ti ?
Nije bez veze dignuta hajka na Dragu što je bio ispravno napisao svoja viđenja iznosa i konstrukcije cijene ! Svi su oni izbačeni s HRS foruma jer su govorili istinu, i Drago, i MIrko, i Viktor.
Izbačen je i Vincek, kojemu ta tema nije bila po ustima, a da neće oni !
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jan 22, 2019 3:43 pm

To ti se zove sloboda govora :? :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jan 22, 2019 4:04 pm

IMAM MALU PREPISKU PA DA NE BUDEM SAMOZATAJAN
ZELIM TO PODJELITI SA CLANSTVOM:

Dogovoreno, ali prije toga gospodin, Blazicevic ima obaviti svoj posao
a i ima se obaviti i revizija poslovanja, nakon toga ima zasjedati Sud casti.....

Ako se sravnjnjem poslovanja sa racunovodstvom HZTK-e utvrdi suprotno,
spreman sam snositi sve posljedice odluke Suda casti....

A u medjuvremenu vrati ono na WEB, sto si skinuo, pa dopisi ovo za Sud casti....

Zezalo je rak, brz okretan, pametan, kad ga pokusas uhvatiti rukom,
zamahne repom te brisne..........

Ja te Petre Milicicu nazalost vjerovatno najduze poznajem i mogu reci
da si dobar covjek, jos bolji radioamater ali KATASTROFALAN predjednik HRS-a

Ispricavam se ostalima za SPAM
necu vise....ova je zadnja...

73 GL sa ovakvim "Predsjednikom"

Djani

Kad si počeo sa slobodom govora, evo malo spike od prije 12 godina. Ništa se prominilo nije.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 23, 2019 7:52 am

Ova će garnitura u D-12 ostati upamćena samo po jednom, NIKADA nisu odgovarali na službene dopise klubova, pravili su se kao da ih nisu ni dobili.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK