by 9a2jg » Sun Jun 14, 2015 10:44 am
Evo, saznah sa lokacije Štirovača, 9AFF098, da su mi na putu QSL-ke 9A22MINE. Kaže naš narod : Siromahu kad i kurac daš, on kaže fala ! Ima i ona, dalmatinska : Daj mi pit, kad san žedan, a ne već (napola) pjan!
Previše godina čekam tu kartu, kao odgovor na moj direkt, uredno frankirano, poslato, unutra SAE plus marka od 3,10 kuna za povratnu poštarinu. Previše čekam, da bi se radovao istoj !
Isto tako, prikoviše čekam i od Emira i Dakija, ista meta isto odstojanje.
Pa od članova uzdaničkih klubova.
Pa od novog predsjednika ZARS-a.
Pa od aktivatora lokacije Zvjezdano selo (2GA je izuzetak koji potvrđuje pravilo).
Koga oni misle predstavljat u Europi i svijetu ? Hrvatsku ? Ne daj Bože !
To će učit dicu i omladinu ? Moš mislit !
Može ih jedino gurat u Hamsphere, ka i Nikola & Marti. Zato što javno i istinito pišem, ne stižu odgovori na direkte od Martija. Prije par dana sam mu poslao za F/N preko biroa, iako sam mu u veljači poslao direkt !
Nema odgovora, još od Crne gore i proslave rođendana na "europskom" (balkanskom) nivou.
Emir nije slavio rođendan na (crnogorskom) Svetom Nikoli, pa isto nije odgovorio na direkt.
Interesantno, svi ti likovi su bili na "bratskoj obuci" na Kosovu i Metohiji. To ti ga dođe nešto kao sovjetska bratska pomoć Afghanistanu. Zijanili su, ko Velež pod Bijelim brijegom. Krepo Velež !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja