Ne branin ja Anemičnog, ali kupnja glasova, odnosno zastupnika, nije počela s njime, niti će s njime i završiti ! Počelo je slučajem Buković-Šporer u zagrebačkoj gradskoj skupštini, i traje dan danas. Onda je inicijator kupnje bio HDZ, danas Bandinjova stranka, samo je ime stranke različito, sve je ostalo isto.
Sve ti je to preslikano u HRS, nitko da se u RH upita zašto HRS trpi radioklubove sa 1 , 2 i 3 člana, kad ih za normalno funkcioniranje treba (najmanje) 7 ?
Odgovor daje onaj dječak, koji se usudio reći da je car gol, sve se "trpi" poradi onog jednog prokletog glasa, da se osigura amoralna većina, da bi ista klika ostala na vlasti. Ali, njima ne šalju inspekcije i kontrole Ureda državne uprave, jer ih oni drže na vlasti. To je jedan zatvoreni krug, mi koji ne spadamo tamo smo im "višak" i koriste sve moguće metode da mi sami otiđemo iz HRS-a, u to je uključeno i neslanje QSL-ki, već trinaesti mjesec ! Scenarij preuzet sa kupusanja Bjelolasice, i tamo su radnici "sami" dali otkaz ! Moš mislit.