by 9a2jg » Mon Dec 31, 2018 9:35 am
Ja san u tome od prve godine... Svake godine osvojin te diplome, iako se neki sprdaju s time (čuo ja na vlastite uši), jebe se mene šta oni govore, ja znam da se treba oznojiti, iz nekoliko razloga.
Prvo operatori su pretežito neiskusni. Drugo, na pola učesnika količina veza je sramotno mala. Treće, šta mi se svaki put događa, svake godine, odradiš unique postaju jednom, i više je ne čuješ, a tebe nema u njihovom log-u ! Tako mi je ove godine sa ON4, YU18, PH6... a to ti je odma 9 punata manje !
Analizirao sam i sastav operatora, na 1/3 su stariji od 30, 1/3 između 20 i 30, a samo jedna trećina ono što je ustvari bio moto, oko čega se zavrtila priča. Ispada da su STVARNO mladi samo u akciji Jamboree on the air, a ovo, YOTA je fasada za ostarjele omladince, tipa Hrle, i njemu slični.
Ali, to je poznata baketina, u tom stilu su autori Plana rada HRS-a za 2019.g. pisali svoj prijedlog Plana, svaka druga riječ im je "mladi" i tamo gdje je umjesno, i moguće, i tamo gdje nije.
I sad se ti pitaš zašto su se purgeri sforcali, i napravili najveći broj veza ? Nije Haso glup, ako je blesav ! Radi se "podloga" za domaćinstvo YOTA-e 2020, kad su već odustali za 2019. To in je jedan od "argumenata" !
Znan da roniš suze za Zvjezdanin selon, ali nemoj, iste face će ti poslat kartolinu sa Reuniona. Ne more se arčit na oba kraja. Meni je moj UDBA-š posla kartolinu sa Manaslu-a, tebi će tvoj sa Reuniona.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja