by 9a2jg » Fri Jun 19, 2015 5:54 pm
Moga bi ja Viktore o tome nadugo pisati, to se dogodi u svakoj pošiljki, pa onda ja to sam razvrstam, spakiram, i osobno odnesem u Split i dam na daljnju dispoziciju. Jedini razlog što o tome ne pišem jest što sam ja u ovoj neovisnoj RH (nažalost) najviše pisao o izvitoperenom radu QSL biroa, ostali svi šute, po tome ja ispadam gunđalo i lažov, a Puki i Marinko sveci, a ZNAMO da nije tako !
Prošli put, zoran primjer, došlo lijepi broj za 9A6BL. Zoran Blajić, kao CB-eaš došao 1979.g. u moj klub, sa početkom Domovinskog rata uteka u RK Marjan (i on ! ), znači, u mom klubu NIJE, najmanje, 24 g. !
Kako drug Marfi uvik stoji iza kantuna, u čeki, ja na njega naletim prije nekog vremena na 21 SSB, a u životu ga nisam čuo ni radio na KV-u, jer CB nisam nikad upražnjavao. On u Podgori, lijepo se čujemo, i obavijestim ga da sam mu ostavio QSL-ke kod 3NU u Splitu. Čovjek se zahvali, i to je to.
Poslije čujem glasine, da je Marinko prepustio razvrstavanje kćeri , jer da ima previše obveza !!!!!!!!! Pa , majku mu staru, valjda jedini dokument koji kancelarija HRS-a dostavlja (ili bi TREBALA dostaviti) QSL manageru je spisak plaćenih članarina po imenu i prezimenu, po svakom klubu ! Sve nakon toga je luk i voda !
Ovdje mi je prika, kibi prek ramena što ja to pišem, viče na mene : Hlebinac jedan, da bi li Hlebinac, pa narodi i narodnosti Hrvatske, s plaćenim članarinama HRS-u, to traže godinama, pa vrhuška ne da !
Jer, da se to pojavi, pada im legitimnost skupštine, i svi akti, uključujući i plan za 2015.g. od akcijskog, do financijskog ! Bilo bi A sad adio,. Ne bi se dogodilo Zvjezdano selo, bar ne od naših novaca !
Ima još, biće krvi, znoja i suza...
A long , hot summer...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja