Reni, duboko sam svjestan činjenice koju si naveo, da je teško ZADRŽATI omladinu u klubu, no, od glave riba smrdi. I HZTK i ZTK-e, i Savez, rade po devijantnom sovjetskom modelu državnog, planskog, socijalizma, prilagođen za marčapiju na hrvatski način.
Oni koji su se "ušemili", ti ne žive, oni preživljavaju. Mi, ostali, koji nismo htjeli raditi posao onih u školama, koji nismo htjeli pogovorno slušat diktate, i kondicionale, "kako bi trebalo", mi smo jednostavno izbrisani iz njihovih fajlova, mi za državu ne postojimo. Ulazimo, do koji dan, u 2019.g. , kada obilježavamo 20 godina nebrige za klub iz kojega je išlo 97% dragovoljaca u ZNG, HV, policiju i pripadne službe.
Oni koji su nas trebali, barem, saslušati, nisu vidili rata, osim na HTV-u i Yutel-u. Od početka je to jalov poso, razgovor gluhog i nijemog. Samozvanoj, kvazi eliti, ovakvo stanje odgovara, od skupštine do skupštine izbrisat desetak klubova, oni uopće ne misle šta to znači za jednu Liku, Slavoniju, ili Dalmaciju. A da je istinski pročešljat klubove, prostore, MTS-a, financije, bilo bi tarapane.
Ovako, vazda podobni drugovi, u svakom sistemu, pa i u ovom, na nas huška Ured državne uprave, inspekciju, i ko zna šta će još , samo zato jer ne plešemo kako klika u D-12 svira. Oberštajersku.
Ne buš jela Gabrijela. Jer, od nekoga možeš tražiti samo ako si uložio, a ako si uložio ništa, nemoj ništa tražiti, još manje očekivati.
Ovi se ne prodaju za kolut koaksijalca RG213, antenski stup, linear, ili subvencionirani uređaj. Nisu ovo predratni izbori, i Jeftićeva lista !