http://www.index.hr/vijesti/clanak/sos- ... 26004.aspxUkoliko se svi ne dignemo na noge, i zabranimo Vladi potpisivanje štetnih ugovora po Hrvatsku i njene građane, postat ćemo zaista , citiram "mala zemlja, za veliku (naftnu) mrlju" !
Kome ćemo se onda žaliti ?
Karikaturno je da na današnji dan dobijem poziv za petak, 19.lipnja, i dizanje Bijele zastave na Zlatnom ratu, simbolu Europe za čisto more ! Koga mi zajebavamo ? Sami sebe ? Očigledno ne, nego zatiremo svaku budućnost onima koji dolaze iza nas. Mislio sam, onima koji poslije 1. srpnja ne otiđu u Njemačku, jer je to povijesni datum, od tada više neće trebati radne dozvole za građane RH !
Biće ka i 41' , na Šentilju u 7 kolona, samo u obrnutom smjeru !
Da se digne rahmetli Hićo iz groba, reka bi : To, to te ja čekam, već 80 godina, da mi Rvati rade u Austriji i Njemačkoj bez zapreka !
Samo ne u Arbeitslageru, ka moja pokojna punica, i konc-lageru, ka moja pokojna mater.
Zato je HTV i njezin ravnatelj, nositelj štafete drugu Titu, dao sinoć, u udarnom terminu, prikladnu reportažu, kako je u Irskoj (pre)dobro za sve koji su utekli iz Rvaske. Oni su dali svoj udio usitnjavanju Hrvatske. I to još ona generacija što je u obveznoj lektiri imala Šantića, i moro si znat napamet
Ostajte ovdje, sunce tuđeg neba,...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja