Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a6r » Thu Dec 13, 2018 8:06 am

Nisi napisa čija je ovo izjava ali pretpostavljam o kojem se glupsonu radi.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Dec 13, 2018 8:17 am

Jedan je pravi, i nenadjebivi, na ovin prostorima, ne mreš falit !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Dec 13, 2018 8:31 am

Sve si mi s tin reka. :lol:
Glup,tup i neupotrebljiv.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Dec 14, 2018 8:15 am

I kako može RK Marjan ić naprid s samoinstaliranim tajnikom, kad je taj lik učestvovao u svim aferama HRS-a, zadnjih 13 godina ? Za sve je problematične, amoralne i protuzakonite odluke uredno dizao ruku, oću reći, on je namjerno i svjesno bio (i ostao) dio tog miljea.
Članove Marjana mogu samo žaliti, kome su se dali u ruke.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Dec 14, 2018 11:06 pm

Stvarno mi nisi jasan,Zašto se opterećuješ tim "Marjanom" :?: :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 15, 2018 8:24 am

Ka prvo, ne opterećujem se. Ka drugo, ja sam, na njihov zahtjev, bio u organizacionom odboru, 1976.g. , kad smo se , (opet) na njihov zahtjev , BRATIMILI. O bratu, ili bratimu, se staraš u sve dane života svoga, kaj ne ? I na kraju, više od 3/4 članstva Marjana je bilo u AKL-a, tamo ima i ljudi do kojih mi je osobno stalo, da ostanemo dobri poznanici, i prijatelji. Imam i ratnih drugova.

I sad je doša tip, koji se legitimira ka Mesija, koji će sve riješit, a oni tamo, stoput pametniji od njega, u 27 godina nisu mogli !!!!!!!! U svakoj amoralnoj i nelegalnoj radnji i odluci, šta je učinija HRS u zadnjih 13 godina, on je bija aktivni akter. I onda da ja mislim da će se on "pobrinuti" za moje AKL-ovce, na privremenoj članarini u CBM-a ?

I još jedno slovo. Kako je on, u IO HRS-a navika na izborni inžinjering, on je na skupštinu CBM-a dovuka i Mihovila, natjera ga da i on plati članarinu (Bračanin plaća treću članarinu, tu nešto smrdi...?), te skupa sa sobom, i njime, ih je bilo 12 ! Štela, ali ne ona prava, ercegovačka, nego HZTK-ovska, prilagođena za HRS.
Dobro ti veliš Reni, šta se ja tu mislim, ali mi ne ide u glavu, imaju deklariranih, i u HRS-u zapisanih 34 člana, na skupštinu dođe 10 !!!!!!! Ko koga tu prca, i ko kome vrti uši, ali kontra ?
I budali je jasno nekoliko stvari. Ili u ostatku od 24 je golema većina koja samo podmiri HRS-u i klubu šta mora, da bi osta formalni član, ili ima i članova na papiru, za koje je plaćena članarina, a da oni to i ne znaju ? Neki insideri me uvjeravaju u to, ali ja to ne mrem verovati, to su podmetanja, Dalmatinska akcija, Kurdi, Jemenci...
Baš s takvim modelom su drugovi Rolando i Mihovil dobro upoznati, u više klubova, kaj ne ? ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 15, 2018 9:21 am

Na svoje uši si čuja javnu provokaciju mene osobno od strane tog Mihovila! :x Laže čim zine.I sad ko je to sluša sa strane a nezna istinu,kako je zaista bilo,može promislit da on istinu govori. :o :evil:A ja velim:JEDNOM KMER,VAZDA KMER :!: :x Pa ti budi prijatelj sa takvima.Tvoj izbor. I sad sam kažeš,(nisam to znao)da ga je taj praktički dovukao u RK "Marjan".Već sam ti prije rekao i opisao da me zaboli ona stvar što će s njima biti.U konačnici,to i nije moja stvar,nisam član tog kluba i apsolutno me ne zanima oće li oni radit nešto,neće radit,ko će dolazit u klub,ko neće.Ništa me se to ne tiče.NJIHOVA STVAR.Od svih tih članova primjećujem,jako mali broj je zaista aktivan na RA bandovima.Ali ni to mi nije stalo jer je i to stvar svakog pojedinca,jeli tako?
Malo tko od njih mi se javlja na bandu,par njih da ali i nema ih puno više,HI.Pusti ih neka rade kako hoće,misle da im je za raditi.Ja i ti znamo kako će to na kraju završiti ali o tome u 4 oka. ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 15, 2018 9:32 am

Ne mogu Reni molat, jer je na djelu (opet) izborni inžinjering ! Projekcija je na izbornu godinu 2020. ! Sve san to pisa, ali ti, očigledno, nije zapelo za oko.
Kako ti nije jasno, sa 34 plaćenih članarina, oni imaju DVA zastupnika u skupštini, znači, JAČA podrška postojećem vodstvu, koji radi protiv nas.
Znači, drug Laureat je doša tamo, ne da pomogne svom (bivšem matičnom) klubu, nego da osigura glasove nenarodnom režimu u D-12 !

Drug Mihovil je, po njegovim riječima, član u 4 kluba, Milna, Marjan, Pučišća i Daruvar ! I svugdi se piše "jedan više" ! A, kako je povodljiv, i državotvoran, drugu Rolandu, i drugu Deanu, ga nije bilo teško nagovorit ! Pa zar ti nisan ovdje, neki dan, pisa, kako je Jan Hus doša na broj veći od 60 ? Balkanski marifetluk, izborna prijevara, Jeftićeva lista, tucet naziva za istu pojavu zvanu izborni lopovluk. Neke od aktera sam imenovao.
Ostale znaš osobno, zna ih i 9A RA javnost, ali ne haje, prepustili su se da ih voda nosi, ka janjce.....
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 15, 2018 10:01 am

Svi znaju ali nikoga nije briga.Oli ne vidiš da je tako i u svim ostalim segmentima života u RH :?: :( Svit se prida,diga je ruke od svega,biži vanka ko može ! To je tako. :cry: Nema nam spasa.TBF dobro piva.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 15, 2018 10:11 am

Zar nije drug Pendrek-bači u dva kluba ? Nisan još skužija (znan, ali neman dokaze ;) ) u koliko je klubova drug Laureat ? Od uzdaničkih klubova, jedino klub od Uzdanice ne lažira podatke. Njima to ne triba, oni dobijaju sve, po političkoj liniji, to je naslijeđe doktura Vrane, koji je govorija svojin pobočnicima : Sve in dajte, šta pitaju, samo da mi tamo nije problem !

I na kraju, ali na žalost ne i zadnje, kruna svega, obično pitanje, u naravi prostoproširena rečenica : Je li ti sada, konačno, jasno zašto HRS odbija objaviti listu plaćenih članarina ČLANOVA, u svakom klubu, s naznakom KOJI MU JE matični klub ?
Jer bi, isti sekund, pririzali po grana na kojima side !

To te ja pitam !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK