Dva Ruska bombardera koji mogu naravno nositi i nuklearne glave,sletjela su u Venezuelu.Amerikanci na aparatima
To je potpora Putina Predsjedniku Maduru,kojeg od Siječnja 2017 Parlament ne priznaje.Crveni se kmeri,lijevičari i udbaši se na pola Svijeta nanjuše.A Putin preko Madura bude puno bliži Americi,kao nekad preko Kube,da ih stalno provocira .Ovaj mu ljevičar za to dođe kao kec na devetku.

Tamo treba poslati naše crvene kmere jer su ovdje gotovo sve uništili.Sad smo na najboljem putu da postanemo eurobska "Venezuela".Ovo stanje koje sad imamo je "kamilica"kakvo će biti u idućim godinama.Kad uvedu euro i kad dođe ta druga recesija ,ovdje će biti od gladi mrtvih ljudi!Isto kao i u Venezueli.Ah,zaboravih porez na nekretnine koje zagovara MMF koji se jučer po tom pitanju oglasio. Lažu za BDP,lažu ...ma da ne nabrajam,lažu sve.

I ako si se nekad smija na pismu TBF-a di pivaju "nema nam spasa",ja sam u to duboko uvjeren.Prestar,pomalo i bolestan,ustvari hendikepiran za otići što dalje od ove vukojebine od države.Zato nagovaram ove mlađe da se čim prije pokupe jer ovdje će jednog dana biti posla samo za uhljebe u državnoj upravi.I starčad koja glođe vlastite kosti.

Eto, to je budućnost Lijepe naše.Nitko nam neće pomoći a mi sami sebi ne želimo ili neznamo.Spavamo kolektivni Zimski san.I ovdje ti i ja gotovo 14000 postova.A di su drugi?

I dalje spavaju.Takvi su i u ostalim sferama života.Ovo je samo ogledalo takvog stanja.