Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a4db » Sun Dec 09, 2018 8:51 pm

9a2jg wrote:...
Prije ljeta, htio sam, zajedno sa Djanijem aktivirati hvarski opservatorij, iz lijepog programa što ga provodi moj imenjak Boris 9A2GA.
Pisao sam, dvaput, odgovornoj osobi (u Zagrebu) , zaduženoj za hvarski opservatorij. Ni O od odgovora. Poslije mi je Djani rekao da svojedobno nisu ni njemu odgovorili. Uhljebi na državnoj sisi, gledaju na male amatere s nebeskih visina... A ništa od njih nismo tražili; mogli smo doći i bez pitanja, na lokaciju, s malim agregatom, antenom i uređajima, ali su kućni odgoj i uobičajena pravila ponašanja, bili jači od aktivacije...
...

Ma ja sam te obeća logistički popratit za arlaukat na bandu nemam neki gušt & neću ;)
Moja namjera je bila staviti gore FR24 ali od kada je 10/2018. , naš prijatelj Branko upalio spravu na Visu
(valjda Hum, prema ant dijagramu) nema više puno potrebe za time.
Moj FR uz more, je bio prvi u 9A cilo lito, sve do onog zadnjeg velikog juga kada je kroz izolir trakom zamotani
N konektor ušlo more unutra. Naravno da sam ja bio na drugoj strani... ali evo sada je gore ona vulkanizirana traka
koja se koristi za profi instalacije.
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Mon Dec 10, 2018 7:56 am

Gleda san, niki dan na HTV1, tog državnog uhljeba, kojem sam pisa dva puta, i od kojeg nisam tražio ništa, osim činjenice da nisam htio biti nepozvani i neidentificirani gost.
Jedan od onih kojima svaki mjesec legne na račun peterocifreni iznos, bez obzira da li šta radi, ili ne.

Imamo mi toga i u HRS-u, sjedi u tajništvu, a takva jon je i isprid vrata.
To nisu nadgradnje, i stručne službe, to su nametnici, lišaji, na kori RA hobija, oni za koje društvo izdvaja više nego za sve programe ! Demagogija kojom bi nas otkantali, kad bi pitali za taj društveni nonsens, je vazda bila, da to HZTK direktno plaća HRS-u. Tragikomika, burleska, koju su podržavali svi predsjednici HRS-a, od 92' , do danas.

Zato nam i je ovako.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Dec 11, 2018 8:08 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/mig ... 49307.aspx

Zavarija san, kad san pročita da su ovi šta ih je uvatilo rekli da su četvorica otišla u Čapljinu na bankomat ! Iphone-i, kartice, taksiji, a naša politika tjerala babe da in daju kruva, masti, čvaraka i pekmeza, šta su imali doma... Ko režira ovu tragikomediju ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 11, 2018 8:38 pm

A ti pitaš ka da neznaš ko režira :?: :roll:
I nije ovo tragikomedija već kuku lele ili u velika su nas govna bacili ! Ne ovi škuri već onaj ko ih šalje i ovi koji nas vode. :evil: :twisted:
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Dec 11, 2018 10:38 pm

Ja se ne pačan u politiku, jer je ne razumin. Ja samo čitam turske opozicione novine, na engleskom. Tamo san pročita da te migrante šalje Saudijska arabija, koja ih opskrbi sa lovon, mobitelon, i dokumentima, i ciljano, s nakanom, i zadatkom , šalju u zapadnu Europu ! I još san nešto pročita, da ta ista S. arabija nije primila ni jednog jedinog migranta, brata u Alahu !

Znači, netko je u ovoj priči lud ? Onaj koji je najbogatiji ne prima, a šalje nama, gdje, po nafriškijim podacima, ima 1/3 stanovnika na rubu siromaštva (izvor : HR1, danas, 11.12.2018.) !
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 11, 2018 10:40 pm

ISLAMIZACIJA EUROPE ! Eto ja san ti bez uvijanja reka. :(
9a6r

Postby 9a6r » Tue Dec 11, 2018 10:47 pm

Onda,koliko nam je još turističkih sezona ostalo?
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Dec 11, 2018 10:59 pm

Još ću ništo napisat, pa gren leć. Kad su, 1992' godine prve izbjeglice iz BiH, pretežito muslimani, došli u Bol, bolske su se žene rastrčale, donile tin ženama i dici, robe, i promine, ukratko, sve šta in triba. Kad se šporkalo, nisu tile prat, nego bacale u kontejner, i iškale novu, čistu robu !
Tega san se sitija kad san čita detaljna izviješća u događanjima na putu kroz Hrvatsku ovih migranata. Di god su prošli, ostajalo je masu robe, koju su oni nosili par dana, bacili, i, vjerojatno , pitalu drugu, novu, jer smo in mi "dužni" dat !
Povijest se ponavlja, pa neka mi reče ko god šta oće, uzorak je jasan, koje ciljane skupine se istovjetno ponašaju, u razmaku od 23, 24 godine. Nije to slučajno, i ne može bit.

A da ti odgovorin na pitanje. Kad prvi migranti dođu u Dubrovnik, Makarsku, Split, Šibenik, i Zadar, ja i Gorde možemo zatvorit butigu. Ovo ti je siguro, ka u OTP banci.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 11, 2018 11:19 pm

Normalno i vrlo vjerojatno. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Dec 12, 2018 7:18 am

I još jedno slovo. Te izbjeglice iz BiH su bile smještene preko puta moje kuće, u dječjem odmaralištu Opštine Voždovac, iz Beograda. Svako malo, došla bi po noći, vojna policija HV-a, s vojnom policijom BiH, vatala vojne obveznike, koji su se sakrivali po armerunima, ispod posteja, po krovu, trpala u autobuse, i vraćala u BiH, da odrade ustavnu i patriotsku dužnost obrane SVOJE domovine.
Postavlja se jednostavno pitanje : Zašto se to nije radilo s Sirijcima, Kurdima, Libijcima, i ostalim, na cijelom migrantskom putu, od ulaska u Tursku, do Njemačke, uključivši Hrvatsku ?
Ja imam odgovor, netko je vladama tih zemalja na ruti NAREDIO da ne diraju vojne obveznike ! Znači, najspremnije se šalje u Europu ! Mašala.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK