by 9a2jg » Sun May 31, 2015 3:24 pm
Onaj prethodni post je bija prije mise.
Kako napisah, popio sam s Emirom pivušu, i malo razgovarao, poslije skupštine. Još su tri osobe sjedile oko stola, koje mogu potvrditi ono što sada pišem.
Dakle, iz njegovih usta, prvi put, u ovih 7,5 godina čuh kako je on bio izmanipuliran od Mate i Kreše, upravo ustoličenih, , citiram "da se malo makne, dok Koki i neki prestanu pizdit" !
Prvi put čujem da neko nekoga straši sa mnom, i mojim javnim pisanjem i govorom.
Ukratko, siže njegove priče je da su ga navukli, da, ko fol, privremeno da ostavku, a da će se poslije vratit. To poslije, ispalo je na Sveto Nikdarjevo.
Sagledavajući sveukupnu sliku, sa distance od 7,5 godina, ima elemenata koji bi pretegli da vjerujem u veći dio te priče. Ako je to točno, onda ne opravdam njegov gnjev, ali ga, što je ljudski, razumijem.
On se mako, pokrenuo FF program, čiji su rezultati , već sada, zadivljujući i impozantni. Usporedba sa IOCA programom je bedasta, to su kruške i jabuke.
Slažem se s Renijem, svaki novi IOCA manager koji dođe, starta od 0001, njega nije briga što mi Emir i Daki, još od Bijelca, naovamo duguju lijepi broj QSL-ki, odgovore na direkte. Ima tu i IOTA, ima i 9A22MINE, ima svega.
Onaj koji uvik muči, i kome je sve dobro, i koji se, da živi sto godina neće s nikim konfrontirati, ne bojte se, on je dobio SVE karte, i via biro, a ne ka ja, čekam direkte ! Normalno je da je ispred mene na HR IOCA listi.
Nemojte mislit da prethodne dvije rečenice nisam napomenuo Dakiju dok smo pijuckali narečeno pivo. Rezultat : NULA, bar za sada.
Ovdje sam bio okačio c/p iz maila koji sam dobio iz Belgije, čovjek mi poslao QSL-ku za aktivaciju IOCA-e prije 7 mjeseci, još je nisam dobio ! Toliko o 9A QSL birou !
Određeni broj IOCA čekam i od članova kojima je matični klub uzdanički. Godinama - ništa !
I ti će nan učit dicu, i odgajat ih u ham-spirit-u, moš mislit !
Iz jednog takvog je i Predsjednik povjerenstva za rad s mladeži ! Doživotni predsjednik RK Kaštilac i član IO HRS-a.
Zato nan i je ovakvo stanje u HRS-u.
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja