Ima jedna kvaka br. 22.A to je da ni Hajduka kao ni HRS nitko ne može "ugasit" zbog loših igara,nemara,lošeg rukovodstva.Svi su na državnoj sisi i tek ako ona prisuši može se pristupit stvaranju nečeg novog,normalnog,funkcionalnog.Da taj Savez postoji radi nas a ne mi zbog njega.Jer čemu svrha bilo kojeg Saveza,udruge ako nemaš potporu zadovoljnog članstva? Koliki je postotak zadovoljnog članstva HRS-a? Da mi je to vidit a da nije namištena anketa,naravno.Svima bi omar sve bilo jasno.Njima je jedino bitno pokupit članarinu.Za ostalo ih nije briga.Pa zato se ovoliko i osulo članstvo.Na svoje san uši tolike ogorčene ljude čuja koji su otišli iz ovog hobby-ja.I onda kako očekivat zaista mlade,dicu? Pogotovo kad imaju internet,mobitele i sva ostala čudesa moderne tehnologije.Nikidan je kod mene bija mlad čovik i kad je vidija moj PPS reka da je ovo nekada bilo čudo a da danas nije.Po njemu je sve ovo demode,zastarjelo,stvar za u muzej.Hoću reć da Savez i klubovi tribaju dobro poraditi na animaciji mladeži da bi ti mladi ljudi pokazali BAREM MALU zanimaciju za RA.To se svakako ne može boravkom 5 dana u kampu na Mosoru ili Orahovici.U 5 dana se ne može ništa naučit.Svemu triba pristupi puno ozbiljnije da bi se MOŽDA polučio nekakav rezultat.Ovako u RA OSTAJU samo "ovisnici" koji se ne mogu tako lako skinut sa RA.Posljednji Mohikanci!