by 9a2jg » Thu Nov 29, 2018 7:05 pm
Reni, slažem se, strah je opravdan. Strah je kategorija koja prati čovjeka od kolijevke, pa do groba. No, ovdje se ne čini ništa da se sasijeku korijeni i uzroci tih naših strahova. Nije nama Marinko problem, nego klika, kojoj nije stalo do jedine spone koja nas još veže, QSL karticama. U IO stalno sjede neki, kojima baš i nije stalo do QSL-ki, a još manje do zadovoljstva ljudi. Da se stalno ne ponavljam, evo krivaca : 1. predsjednik HRS-a, 2. IO, 3. NO, 4. šutljivi zastupnici u skupštini.
Ako ćemo malo u moju struku, komercijala, mi imamo ugovorni odnos, kojeg oni krše od Kraljevice 2009.g. , naovamo. To je varanje. Za varanje se sudi, jer je to krivično djelo. Nakon pravomoćne presude se ide u zatvor.
Uvijek se sjetim zajapurene tajnice HRS-a, koja je meni, maltene prijetećim i pokroviteljskim tonom, sa govornice skupštine u D-12, ukazivala kako sam ja, jedini u sali, u zabludi, i u krivu, jer da su ONI predvidjeli novce za promidžbu IOCA programa, da će se to za tu namjenu i potrošiti, da zašto se ja brinem.
Kako onda, tako sada.
Ista stvar je i sa QSL biroom. Kad je trebalo vraćat pare, po sudskoj pravomoćnoj odluci, u slučaju Severinac, uopće nije išlo ništa poštom, u tuzemnom saobraćaju, samo Mirko, Slavko, Valter, Prle, Tihi, Dimnjačar i Grom desetina Save Opačića.
Na svoje sam uši čuo, koliko je tako Marinko "uštedio" Savezu, da bi oni te predviđene pare za QSL biro, ubačili, ne u Moraču, nego u jamu bez dna, zvanu dug. I, kad su braća po oružju, uvatili ruku, to ih drži do današnjeg dana, ne jebu članove ni jedan posto, rade što ih je volja, ko prave dahije.
Samo, slabi su u povijesti. Pozabili su prvi, pa drugi ustanak na dahije. Dobro su Srbi rekli Turcima : Jebali ste nas 400 godina, sad ćemo mi vas 400, a za onih trećih 400, ćemo se dogovorit.
Ovakvo neodgovorno, divljačko i kriminalno ponašanje ne može više trajati. Dokurčili su , Bogu i čoviku.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja