Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Fri Nov 30, 2018 5:51 pm

Učinija san cili dan u Split, de pošto san bija kurjož, ić vidit kako su stavjene pločice, koji je kolur fuge, i da li se vide kroza cakal. Sve zaprto, ka da in je danas drugi dan praznika !
Sutra nema potribe ni ić ! Zna se zašto !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Dec 01, 2018 3:31 pm

https://www.slobodnadalmacija.hr/novost ... -protivili

Vrlo korektno nabrajanje povijesnih činjenica..., sviđalo se to nekom čitatelju, ili ne.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 01, 2018 4:18 pm

Ali ne i voljom većine našeg naroda !
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 01, 2018 4:43 pm

Reni to ti se zove praktička i pragmatična politika. Čim je identificirano da su neke osobe, koje su izabrane na neku funkciju, LEGALNO izabrane, irelevantno je da li bi jedan narod, kojeg oni predstavljaju, isto izglasao neku odluku, da svaki čovjek pojedinačno glasa.

Uzmi za primjer HRS. 90% odluka IO-a i predsjednika, velika većina članstva ne bi (iz)glasala, da svaki član glasa pojedinačno. Oni su znali koliko su nesposobni, nejaki u možđanima, i bez baze, da su se unaprijed osigurali, u proceduri za legalan rad izborne skupštine, tako da se dešava da za predsjednika HRS-a glasa ZA manje od trećine članica, i on prođe ! To ti se dogodilo i zadnji put, i događat će se, dokle god vlada ovakav naopaki sistem. Znači, svaka odluka, koju on, i njegova momčad donese, nema podršku ni trećinu virtuelne baze ! I da ćemo onda mi naprid ?

Evo, čujen se sa ljudima iz Zadra, pošteni ljudi, došli su do PROVJERENOG podatka da Marinko NIJE poslao ni jednu jedinu pošiljku QSL karata u inozemstvo u 2018.g. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije ni po Hrvatskoj !!!!!!!!
Ovo nije za smjenu Marinka, nego za smjenu predsjednika HRS-a, a Hrleta za udrit nogon u guzicu za izrečene i napisane floskule i notorne laži na HRS forumu. Ko o čemu, kurva o poštenju !
Di su sada raznorazni tipovi, tipa Martin, Damir, Mato, Ivo i slični ? Karta kanta.
Sve ono što ja godinama pišem, i radi čega su me i izbacili sa HRS foruma, jer sam pisao istinu, sada izlazi na vidjelo, iz usta drugih ljudi. Njima se sada vjeruje, a meni nisu vjerovali !
Kad sam pričao lani i preklani s nacionalnim QSL managerima koji su mi pričali da iz našeg nacionalnog ( ili privatnog ? ) QSL biroa ne dolazi ništa, Pilat nije htio ni saslušati, ni provjeriti !

Mi zaista nismo zaslužili ovakvu HRS vlast, bez obzira na poslovicu koja to pretpostavlja. Ova vlast je za Remetinec, ne za Dalmatinsku 12.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Dec 02, 2018 8:37 am

Ako muž i žena mu započmu brak lažima, isti nije dugog vijeka.

Pero je zaposlio svoju ljubovcu, neviđenim makinacijama, amoralnim i protuzakonitim radnjama. Kontrolu štete smo krvavo platili, organizacijski i financijski. No, vratimo se na laži. Ista osoba je predstavljena kao komercijalni i marketinški stručnjak, koja će HRS-u donijeti boljitak. Ništa od toga nismo vidjeli , ni doživjeli, dapače, zbog nje su išli u minus u Opatiji.
Razumni ljudi predlažu da ona razvrstava QSL karte u radno vrijeme, kako je radio pokojni Žika, cijelo vrijeme svog rada u SRH-e. Ona to neće, a mislim i da ne može. Jer, njoj je, baš kao i stotinama WiFi-jaša poklonjena RA klasa, to je onaj famozni test, pod Pukijevom paskom, koji je riješen 100% ! Ne bi ga riješio ni Thomas Alva Edison sto posto ! Smio bih se zakleti da u životu nije održala ni jednu jedinu radio vezu, ni imala QSL kartu u ruci.

Zaposlila se i druga službenica, volšebnim putem, na granici zakonitosti, amoralno. U obrazloženju za njezino egzistiranje navedeno je, između ostalog, da će , citiram, "raditi na projektima EU za HRS" ! I onda sam pisao, kao i sada, da EU ne financira ikakve potrebe matičnih država u tehničkoj kulturi ! Znači, laž. I ona ima pozivni znak, kojeg nije znala kad je stupila na posao. Pisali su, jednom jedan, drugi put drugi !
Tako ti je kad ti se nešto pokloni. Ne znam za druge, ja je nikada nisam čuo na opsegu , a svaki dan sam na njemu, cijeli dan. Pretpostavljam da, kao i tajnica, nikada nije imala QSL-ku, ni držala je u ruci. Laža i paralaža.

Ivo i Neno, stvarno nije u redu da predlažete narečene da manipuliraju našim QSL-kama, pretpostavljate kakav bi bio rezultat ;) .
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Dec 02, 2018 12:16 pm

sve u kurcu,i država i savez :x Dubinski reset bi možda pomoga. :?
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Dec 03, 2018 1:13 pm

Umisto da cilo jutro dx-iram, ja cilo jutro odgovaram na telefonske pozive. Jedan veli da ima stotine kila nerazvrstanih karata, drugi da već dvi godine ćer razvrstava, a ne on, treći mi nabraja njegove "miljenike" kojima uredno šalje po Dimnjačaru, četvrti mi nabraja kafane u Zagrebu gdje je ostavljo karte za RKZ, pa drugovi, olovku, penkalu, ili tipkovnicu u ruke, pišite na HZTK, na Ministarstvo, jer, ako pišete Pilatu, samo ćete dočekati salve uvreda, prijetnji i laži. Ja probo, dvaput. Kontam drugi put, Fata je Fata, a dvaput je dvaput, kad tamo, ista meta, isto odstojanje.
Zaludu mi je pisat i Vinceku, on im je već odobrio toga, da opet mogu variti bosanski lonac, đuture, kao i sve ove godine.

Ne propuštaju isturit svoje frontmene, tipa Damir, Martin, Ivo, Mato, koji će i dalje uvjeravati javnost da , citiram , "QSL manager najbolje radi na Balkanu"! Možda konoplju ?

Hrle , sakri se u mišju rupu, i ne izlazi dok ne postaneš punoljetan. Jer, onakve tvoje izjave o IO, računima i radu QSL managera, može izvalit samo neki drkadžija, od 13 godina.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Dec 04, 2018 1:09 pm

Znači opet se dijelimo ?? :(

Ne znam tko je krivo shvatio - Ivo ili Ivo. ;D
YOTA jest organizacijski pod R1 ali aktivnost "December YOTA Month" definitivno nije. Iz popisa aktivnih postaja se to lijepo vidi npr: WK1DS/YOTA (IARU R2) AP3YOTA (IARU R3)

No, čak i da je aktivnost ograničena na R1 opet mi se čini da je "zakletva" loše prošla - "čak" 34 od 99 članica.

No, nema veze, ionako se tu (uglavnom) ne razmjenjuju "realni raporti". ;D

Ivo iz Zadra, prči druga Džugašvilija, ali, onako, kulturno, tako da se ovaj mora svako malo ispričavati... ;) .

I jutros sam radio dvije YOTA stanice na kojima (godinama) rade stari magarci. Znači, to je obrazac, netko napiše neki program, formalno se prihvati na IO-u, uđe u planske godišnje dokumente, s tim se programom natječu i za HZTK sredstva (koji si ti bio Hlebinac, moj Vincek, NHF!), ne potroše ništa, a lova se sliva u vriću...

A 34 od 99, pa to nas prati stalno, upravo tim omjerom je izabran sadašnji predsjednik HRS-a, drug Pilat. Ivan bez zemlje. Pilat bez baze.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 04, 2018 1:25 pm

Zato se i učestvuje.Rel.mladi,neokrznuti sa lijepim mirovinama,koje nisu crkavica,a nitko nema ni 30 god staža, pa sad imaju vremena drkat kurac i radit veze.Ako kapne koji uređaj ili lova mukte,sreći nema kraja.Tako ti je to.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Dec 07, 2018 8:00 am

https://www.index.hr/sport/clanak/sve-s ... 48066.aspx

Zamijenite, u prvom pasusu, riječ Hajduk, riječju HRS, sve ostalo stoji, ka na ispovidnu !
Pošteni, pametni, i vrijedni članovi HRS-a nisu zaslužili ovakav HRS, na najnižim granama, od 1948.g.
Šutnja tih istih članova, kako tijekom godine, ili između dvije skupštine, i/ili na skupštini, ne amnestira vodstvo za kronično loše vođenje HRS-a. Ta šutnja je odraz ponašanja društva, koje je nakon pobjede u Domovinskom ratu, i euforije nakon toga, zapao u tešku apatiju, i psihozu.
Ni nikada lošiji HZTK, kojeg je odavno pregazilo vrijeme, nije ništa bolji, dapače to je Janus sa svoja dva lica, ne zna se ko se u koga ugledao, HRS u HZTK, ili obrnuto.

I još jedna paralela s Hajdukom, na oba mjesta vladajuću kliku podržavaju samo oni kojima nešto kapa s trpeze, i koji su se ušemili u shemu koja odgovara društvenom stanju iz pedesetih godina prošlog stoljeća. Samo je izmijenjena retorika, od vladavine Ljilje Vokić se furaju na šuplju retoriku, pozivajući se na mlade, sad su i u dokumentima digli dobnu granicu na 30 godina ! Još jedna laž, u moru laži, obmana i falsifikata, o dosezima i "rezultatima" te "mlade" generacije.

Sveti Nikola je proša, čeka se sveta Luca. Ka dica smo znali navečer obisit bičvu, i ujutro bi našli unutra naranče, suhu smokvu, rogač...
Poslin smo se isfurbali, kad su se počele švercat najlonke iz Trsta, pa bi skupili koju probivenu najlonku iz smeća, a di je bila buža, učinili bi grop. Naravno, da bidna mater nije mogla napunit najlonku, ali, bio je dobar pokušaj.

Koliko nam je HRS dužan, tukalo bi isprid kuće ostavit Tamić, najmanje.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK