Ko će u nešto virovat ili neće njegova osobna stvar.Svak zna svoje.Ili nezna.Ali nikad nisan miša radio veze i slanje QSL kartica sa "privatnim"prijeporima i sl.Veza je veza,za svakog istinskog RA svetinja.Ako me neko zove,znači da želi kontakt i da mu potvrda istog nešto znači.Totalno su nebitni odnosi između dva operatora.Bitno je i pošteno vezu odraditi sa razmijenjenim valjanim raportima.Tu svaka priča završava.I po HAM SPIRITU je tu vezu kolegi i potvrditi.O tome se radi.A jel se meni ne sviđaju politički stavovi dotičnog,vjerska uvjerenja,boja očiju,frizura i ostao....to nema veze ni sa čim.Veza je veza i treba biti OSLOBOĐENA SVEGA navedenog

Nije lipo,dapače jako je ružno čutI kad se na bandu NE ŽELI odraditi vezu sa kolegom po našem prekrasnom hobby-ju.

Puno ljudi iz Europe a možda i šire to sluša i to je jako ružna "poruka"odaslana u svijet.

Iskreno ću reći da me to žalosti.Pa ako smo s nekima i na p.s ma....r,nesmije se to na bandu raditi.To se radi u 4 oka,E-mailom,telefonom itd.NIKAKO NA RA BANDOVIMA
Eter mora ostati čist ko suza.
P.S.Prikjučer mi je stiga direkt od Amerikanca sa Floride za vezu na 17m SSB.Sinoć san otiša na poštu i posla mu karticu zrakoplovom.Čovik je sve platija i to triba poštivat i cijenit.I drago mi je da mu mogu poslat QSL-ku iz Hrvatske.Nije to samo moj obraz već sviju nas

Ja to tako shvaćam.Više puta san napisa i reka...kome god fali 9A6R ili 9A3FT kartica,kažite i o svom trošku šaljem,pa makar taj dan ne marenda,HI.
.