Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Tue Nov 13, 2018 7:16 am

https://www.hamradio.hr/mladi-hrvatski- ... esec-2018/

Kako su lipo napravili raspodjelu posla, Emil koordinator za onih par klubova oko vrhuške, plus Pazin, a drug Laureat za uzdaničke i državotvorni klub, u južnoj provinciji Dalmaciji.
Puno će ta dica naučit od njih dva, od (ne)pisanja QSL-ki, i njihovog (ne)slanja, do privatiziranja MTS-a i lokacija.
Ali, to je proces koji traje već 26 godina, in continuo, jedino ja dižem glas protiv, znači, vjerojatno sam ja u krivu, a pravovjerni, u pravu.
Ako ćemo se zajebavat.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Nov 13, 2018 8:03 am

RK "Marjan"ima puno mladih RA. :D Ovo me podsjeća na rubriku iz "Politikinog Zabavnika"koja se zvala VJEROVALI ILI NE.Ja ne moram vjerovati,znam da ih NEMA.Ali možda ih u ova dva tjedna novi tajnik "naštanca"kao i u RK Kaštilac.Bandovi vrve od njih,nemoš nać slobodnu frekvenciju. :roll: Taj Rus,Potemkin je zaista zaheba ove naše "potemkine". :lol: :lol: Srića naša,nemamo caricu da joj tu pustu dicu i pokažu. :?
Jedva čekam Prosinac,možda se pojavi netko i sa prigodnom spec.oznakom.Za prosinačke žrtve 1918! :cry:
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Nov 13, 2018 9:31 am

Ima i narečeni RK Vidova gora, pun kurac mladih operatora, ako ćemo se zajebavat. Jedva ih skupe tri, četiri, za poslikat se dva puta na godinu, na objektu na Vidovoj gori, ako in barba Nijemac da ključ. Inače, u Kupu Jadrana, starost operatora tog uzdaničkog kluba je prosjek iznad 70 godina ! Možda mi ne pričamo isti jezik, ne znan. Pošto iman doktora hrvatskog jezika u užoj obitelji, morat ću to dat njoj na double-check.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Nov 13, 2018 10:38 am

A u V.Gori je Potemkin zabetoniran :!: :!: :o
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Nov 14, 2018 6:54 am

Za sve koji se iskreno žele baviti mladima, a ne samo plasirati intrige, uvijek se mogu javiti u Stručnu službu, voditeljima ili postaviti pitanja ovdje na forumu - ne čeka se red.
Iz osobnog iskustva (ja nisam bio ni lani, ni ove godine na edukaciji, ali sam bio mentor na općinskom, županijskom i državnom natjecanju) dokumentacija i pravila koja se dobiju su vrlo detaljno i jasno napisana.
Osobno smatram da svaki koji sebe naziva radioamaterom (ili klub) može ovo odraditi s pol gasa, a fantastična je prilika da se uđe u škole i upozna klince sa svijetom radioamaterizma.

Prošlo je Martinje, i poluperioda pametnog Martina, sada je red na Uzdanici, da nas uveseljava svojim originalnim umotvorinama.
Dragi Hrle, ne trebaš ponavljati gdje si bio, i što si radio, nismo mi komisija ZTK ili HZTK. Osnovno je pitanje, na koje MI znamo odgovor : Kakav je rezultat, tog tvoga "rada", ili bolje rečeno, aktivnosti ? Nikakav, ili u najboljem slučaju mizeran, kao i u svim uzdaničkim klubovima. No, ti, i takvi kao ti, su se dobro i adekvatno naplatili za svaki minut utrošenog vremena, u to ne sumnjamo.
Da je deseti dio mladih operatora po opsezima, što ste ih vi, iz uzdaničkih i državotvornih klubova prikazali kao ZAVRŠENE operatore, ne bi mogli naći slobodnu frekvencu na opsezima !
Ne amnestiram ja vas, slijedećom izjavom, ali je pišem jer je istinita, vi ste se jednostavno ubacili u shemu i protokole, koji je netko drugi osmislio, i u tom falsificiranju ste našli put za financiranje kluba, a sebi priznanja i lovu.
Tko sam ja da vam sudim ?
Ali, prokazujem notornu društvenu nakaradu, koja, na žalost društva, "funkcionira" od 1992.g.
Nepostojanje čitave generacije mladih operatora je upravo rezultat tog vašeg rada, ili, bolje rečeno, djelovanja. A vi plješčite i dalje, sami sebi...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Nov 21, 2018 6:44 pm

"Centar za edukaciju i prevenciju nasilja 2016. godine ozbiljno je pristupio slučajevima online ucjena. Putem društvene mreže Facebook počinitelj uputi videopoziv žrtvi s ciljem samozadovoljavanja, a koji se potom snima od strane počinitelja. Odmah slijedi ucjena i iznuda prilikom čega počinitelj traži određeni iznos novca kako neprimjereni sadržaj ne bi objavio javno. Iznosi se kreću od 50 eura pa do 3500 eura. U 2017. godini prema podacima koje smo prikupili, u Republici Hrvatskoj ovakvom vrstom prevare počinitelji su prihodovali oko 80 tisuća eura, a do danas smatramo da je taj iznos učetverostručen.

Prema nekim pokazateljima procjenjuje se da je na području Republike Hrvatske na dnevnoj bazi izvršeno preko dvije stotine ucjena i na tu brojku dodaje se jedna trećina ponovljenih ucjena".

Za nas nije rečeni Marko, od milošte zvan Najnoviji Laureat, uvjeravao da će HRS procvast kad ga on stavi na Fejs ? Da će one dvi uhljebnice u D-12 morat radit u dvi smjene, koliko će bit posla ?

Istina je opora, mi još u neovisnoj Hrvatskoj nemamo spisak članova, s naznakom koji mu je matični klub.
I nećemo, jer je zadnja prijevara, veća od prve !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Nov 23, 2018 7:49 am

Gledan prijavljene rezultate u Kupu Jadrana. U kategoriji najbolji mladi operator (do 30 g. !!!!!! ) ima tri imena, sveukupno 5 ! Slika i prilika hrvatskog Potemkina, neka vrate pare i priznanja, svi laureati, koje su dobili na račun tih pustih "mladih", zadnjih 26 godina ! Prvo Uzdanica, i dva Marka, čijih operatora (već godinama) nema nigdi !
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Nov 23, 2018 9:26 am

A TO I ZIDOVI ZNAJU ALI SVI ŠUTE ! SRIĆA CIJEPIJA SAN SE OD TIH "KONTESTA".
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Nov 23, 2018 10:01 am

I dan danas u Kupu Jadrana ima marčapije, namištanja, diskvalifikacija na pravdi Boga, sve san to osobno vidio i čuo, i rekao sam sebi : Koki, ovo ti nije potrebno...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Nov 23, 2018 11:10 am

Tako me više ne budu čuli.Ko voli mazohizam,nek izvoli. :D
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK