by 9a2jg » Wed May 20, 2015 6:29 am
Nisi smija Djani krenit sa javnom drugarskom kritikom, odma će ti reć, ka i narečenom zviždaču, da on nema šta komentirati - kad nije platija članarinu !
To je ono, o čemu sam stoput pisao, a i "sporio" se s tobom, jer je očito da po tom pitanju različito mislimo, a to jest činjenica da su se oni, u zadnjih 23 godine toliko izvještili, da nema šanse da se ne "pokriju" papirima, reversima, Pravilnicima, Poslovnicima, Statutima, koji su sve, samo ne moralni, pošteni , demokratski, i u korist prosperiteta radioamatera !
Opet jedna heretička činjenica iz mojih usta, pa neka me neko argumentirano ospori : U neovisnoj RH, krovna udruga radioamatera stalno i samo nazaduje.
Čitam jučer "umotvorinu" mladog junoše 5SP, koji nas, koji smo činili kičmu SRH-e i HRS-a, zadnjih 6 , 7 desetljeća, otvoreno zajebava. Može mu bit, jer su sada "njegovi" na "vlasti", koji su se sa ARG-om "prikrpili" osnovnoj djelatnosti, sišu joj krv, vuku novce, ali, kurvanjski, neće da se odvoje, pa da vide koliko sami "vrijede" na tržištu Tehničke kulture !
Dakako, lakše je ovako, uporabiti ime, image, i sav minuli rad sedam desetljeća radiooperatora za svoje ciljeve, svoje gušte, i svoju promociju.
Zato je Đuka tisuću puta pošteniji od njih, on je osnovo svoju krovnu udrugu, gura, prtlja, nešto radi, HZTK mu daje neke novce, nešto se vrti.
Ovima je samo samopromocija i izleti na pameti, sve zaogrnuto velikom skrbi za mlade ! Moš mislit, ne spavaju noćima od te velike brige !
Ali, opet govorim, nisu krivi ONI, nego sneni, neki i polupijani, automatski dizači ruku na skupštini, od kojih pola nije ni pročitala materijale, a od dvadesetak zastupnika s kojima san priča, samo u dva kluba su imali raspravu o tim materijalima !
To te zastupnike čini suučesnicima u ovoj svekolikoj prljavoj raboti, konstantno uperenoj protiv interesa radioamatera, i njihove osnovne djelatnosti, i poslanja.
To te ja pitam.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja