Ništa se u životu ne događa slučajno a ponajmanje u F1 !
MS ima 7 naslova.Englezi vide priliku u škurome,koji je napola njihov,da skine tih sedam naslova.Priko Mercedesa koji je njemački! Nisan ni ja od jučer.

A Talijani su u badu.Seb je možda nešto slabiji pilot od škuroga.Ja vjerujem da u Merca sidne Alonso,da bi sigurno osvojia naslov.Osvojia bi ga i Bottas ali ne mere se priko Britanca! Imali smo i situaciju sa Šumijem i Rubensom.Čovik je rekorder sa 323 nastupa a ima samo 11 pobjeda.Uglavnom u Ferrariju kad bi Šumi diga prst! Ali sudbina se poigrala i sa tim Šumijem.A dok sam živ neću zaboravit kako su Massi priko Tima Glocka u Toyoti uvalili kajlu te je za par zavoja u zadnjem krugu osta kratak za prvenstvo!Škuri tada biva peti ili šesti,nebitno, te osvaja prvi naslov 2008.Mislim da bi Glocka do smrti triba častit.

Prokleto in bilo,kako narod kaže.Oteto,prokleto.Ove sezone nije oteto ali i ti bi u Mercu bija negdi po sredini poretka,bez uvrede.Taj Merc nema ovjes kao ovi drugi bolidi.FIA to pušta.Ja san reka zašto. Politika moj Koki,nikakav sport a kamoli fair play.

Da me netko nebi krivo shvatija da imam nešto protiv obojanih,mulata itd.Bože sačuvaj.Ali itekako imam protiv namištanja,krađa,pogodovanja,lupešćine, pa da mi jušto dolazi od roda moga!
Prvenstvo 2018 F1 je sad definitivno gotovo.Ostale su 4 utrke,iduća Austin,Texas.Tamo blizu imam roda,možda se zaletim.
73,9A6R