Additionally, the Azores (CU2) will be activated in Virtual World for the first time along with Madeira (CT3). You can download a free trial version of your Virtual Radio and associated QSL and awards programs at
www.hamsphere.com
Jutros najranije, zovi ja, zovi, na 7 CW, CU2KG, nikako da se javi, a udara mi kazaljka u dno skale S-metra ! Poslije jedno 15 min pozivanja, odazove se, nevoljko.
Poslije ga ja zvao na 14 i 21, ne bi majka Božja se javila.
Sine meni žaruljica u možđanima, idem ja vidit na almighty qrz.com , ko stoji iza tog znaka, kad tamo moj "prijatelj" Marti. Da kuda će, nego reklamirat hamsphere, baš kao i naš Nikola, što ne propušta prilike, svakodnevno za samospotiranje, tobožnje mladeži kluba u Zagrebu.
Znači, da napišemo,
da nas ceo svet razume, para vrti di burgija neće !
Tako je bilo i prije rata.
Samo, znalo se ko radi za lovu, a ko je amater, od glave do pete.
Zna se i sada, samo u ljude se uvukao neobjašnjivi strah, boje se reći ono što je očigledno... Ima i onih kojima je svejedno. Od abaka, do postotnog računa.
Radio sam i neki dan PW0F, na 28, 24, i 21, što da šaljem Martiju, kad mi ni na prvi direkt, ove godine, za istu postaju, nije odgovorio.
Svrstao se u ešalon Tima, Emira, Pere, Milana, Branka, Marijana, Emila, da ne nabrajam dalje, prsnut će tipkovnica, ne od truda, već od srama. Kad nisu oni.
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja