Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a4db » Fri May 15, 2015 2:24 pm

A moj Koki, vidim ja da si ti jednako "kriv" ka i ovo probrano društvo :mrgreen:
Nazočni članovi Skupštine: Radioklub „Belišće“ iz Belišća – Ivica Novak, 9A1AA;
Radioklub „Nikola Tesla“ iz Bjelovara – Željko Oršolić, 9A3VW; Radioklub
„Međimurje“ iz Čakovca – Lucijan Franin, 9A1Z; Radioklub „Čepin“ iz Čepina –
Zlatko Tonković, 9A2G; Radioklub „Duga Resa“ iz Duga Rese – Damir Petrunić,
9A3AR; Radioklub „Ivanić“ iz Ivanić Grada – Vlado Markuš, 9A4VM; Radioklub
„Karlovac“ iz Karlovca – Ivan Zagorec, 9A6Z; Radioklub „Karlovac“ iz Karlovca –
Ivica Broz, 9A3QL; Radioklub „Našice“ iz Našica – Zdenko Nagy, 9A6JBF; Radioklub
„Nova Gradiška“ iz Nove Gradiške – Boris Jugović, 9A2EI; Radioklub „Novi Marof“
iz Novog Marofa - Stjepan Đurin, 9A8A; Radioklub „Novska“ iz Novske – Stjepan
Buneta, 9A2TE; Radioklub „Ogulin“ iz Ogulina – Draško Puškarić, 9A4HP; Radioklub
„Osijek“ iz Osijeka – Franjo Kokorić, 9A2TN; Radioklub „Osijek“ iz Osijeka - Marijan
Rečić, 9A2C; Radioklub „Ozalj“ iz Ozlja – Željko Pilat, 9A2R; Radioklub slijepih
„Galeb“ iz Rijeke – Tomislav Lilić, 9A7KXT; Radioklub „Kvarner“ iz Rijeke – Aron
Perković, 9A3IM; Radioklub „Kvarner“ iz Rijeke – Gordan Ćućić, 9A1AR; Radioklub
„Tule i Vužić“ iz Samobora – Zlatko Matičić, 9A2EU; Radioklub „Split“ iz Splita –
Borivoje Đorđević, 9A2JG; Radioklub „Vidova Gora“ iz Supetra – Alvin Alić, 9A3CTK;
Radioklub „Sloga“ iz Varaždina – Miljenko Sraga, 9A1MM; Radioklub „Sloga“ iz
Varaždina – Davorin Vitez, 9A6PAN; Radioklub „Velika Gorica“ iz Velike Gorice –
Zdenko Šroler, 9A1SZ; Radioklub „Virovitica“ iz Virovitice – Dinko Filipović, 9A2WY;
Radioklub „Vukovar“ iz Vukovara – Julije Novak, 9A2YO; Radioklub Hrvatska flora
fauna iz Zagreba – Emir Mahmutović, 9A6AA; Hrvatski DX klub iz Zagreba – Nikola
Perčin, 9A5W; Radioklub „Tehničar“ iz Zagreba – Zdenko Blažičević, 9A2HI;
Radioklub „Tehničar“ iz Zagreba – Gianluca Zaimović, 9A5DGZ; Radioklub „Zagreb“
iz Zagreba – Ivan Hromatko, 9A5AHI; Radioklub „Zagreb“ iz Zagreba – Ivan Palčić,
9A5BDD; Radioklub „Zagreb“ iz Zagreba – Ivica Vlašić, 9A0W; Radioklub „Zagreb“
iz Zagreba – Boris Vrbanović, 9A2JY.
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Fri May 15, 2015 3:43 pm

Wrong !

Nisi pročitao ni onu nakaradu od skraćenog zapisnika sa skupštine ! Da jesi, vidio bi da je bio jedan protiv novog Statuta, jedan protiv tajnice za "grobara" HRS-a, itd. Taj jedan, sam bio ja !

Kad se ujutro brijem, bar ja ne govorim onom u zrcalu : Zec, gadiš mi se ! Za ove ostale, ne znam. ONI moraju živjeti sa svojim odlukama i opredjeljenjima. Ja sa svojim živim.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Fri May 15, 2015 4:34 pm

....i kako imaju snage čista obraza pogledati u oči ostalima....

Ovo im Damir napisao ali ništa od toga.Naravno,u njih obraz ko opanak,moral na nuli,poštenje nepoznat pojam.A ja mislio da je barem jedan (1) od članova IO ili NO pošten i moralan.Kakva zabluda,sve gori od gorega.Što dalje od takvih,daleko im kuća.To ljudskosti nije vidjelo.
9a7zz

Postby 9a2jg » Fri May 15, 2015 5:12 pm

Krivotvorenje službene isprave

Članak 312.

(1) Službena ili odgovorna osoba koja u službenu ili poslovnu ispravu, knjigu ili spis unese neistinite podatke ili ne unese kakav važan podatak, ili svojim potpisom odnosno službenim pečatom ovjeri takvu ispravu, knjigu ili spis sa neistinitim sadržajem, ili koja svojim potpisom odnosno službenim pečatom omogući izradbu isprave, knjige ili spisa s neistinitim sadržajem,

kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do pet godina.

Dobro im je Damir podvuka. Samo, to se njima ne vata. Obraz đon, sami sebi dovoljni.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Fri May 15, 2015 7:13 pm

Ajde koji qurac si se i ti uspizdio .Eto,imaš argumente ,prijavi ih ti!!Mene boli đonđi za njih,za savez i za radioamaterstvo,što se mene tiče može sve istog trena nestati,ja se samo zajebavam,sa njima i sa svime i ne pada mi na pamet u govna dirati.Prijavi,znaš kome treba,znaš kako, a ne zamaraj se sa pričom,sa Emirom koji brani takve,i sa ostalom bratijom.Tko brani lopove?Lopovi!Tko brani neradnike?Neradnici!Tko brani huligane?Huligani!Da ne nabrajam više.Znači,zašto bi se zamarao sa nekom bandom koju brane isti takvi banditi.
9a7zz

Postby 9a2jg » Fri May 15, 2015 7:40 pm

Objasnio sam tebi, i drugima, da pojedinac nema pravnu osnovu da učini išta, jer Savez "prepoznaje" samo klubove kao članove !

Moj klub je, kao i u godinama koje su prethodile, transferirao HRS-u do lipe što je uprihodio od članarina, koji su mu jedini prihod, tako da je iluzija da moj klub još nekoga i tuži !
9a2jg

Postby 9a4db » Fri May 15, 2015 9:50 pm

Na to oni i igraju... sretno im bilo.
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Sat May 16, 2015 7:05 am

Emir, Gogo, Mato, znaju dobro pisati, samo, ovaj put su promašili "ceo fudbal".
Za početak, da li je iko pitao dječaka koji je uzviknuo da je car gol, da li ima dansko državljanstvo, domovnicu, JMBG, OIB, krsni list ? To te ja pitam ! Ne moraš biti nečiji član da bi vidio što je trulo !
Stara je poslovica da, kada dvoje igraju šah, najbolje vidi onaj kibic sa strane. Svi narečeni su već lijepi broj desetljeća oko iste šahovske ploče, kibice tjeraju livoron, neko službenim, neko ilegalnim (služi za utjeravanje duga, zajedno s isteklom iskaznicom).

Koliko ta vrhuška živi u nepostojećem svijetu, punom imaginacija koje sami stvaraju, pothranjuju i održavaju, govori i slijedeća pričica. Jučer su objavili crticu s linkom na "rezultate" prvenstva Zagreba u ARG-u, u organizaciji ZARS-a. U 9 od 11 kategorija, ima jedan, dva ili tri natjecatelja. U taj su broj uključeni članovi IO-a HRS-a, NO-a HRS-a, članovi Povjerenstva za rad s mladima, Oto & Co. !

Progurali su jedan model, kojim troše naše i društvene novce za jedan segment bavljenja hobijem koji je minoran u odnosu na osnovno poslanje radioamaterstva, odašiljanje i primanje poruka.
Zato i nema prigodnih postaja iz Hrvatske s predmetkom 150ITU, jer bi ih to podsjećalo da su pozabili na slanje i primanje telegrafije !

Ali, nisu krivi oni, nego onaj koji ih je pokušao legalizirati, i dati im legitimitet, pokušajem grupice ljudi , očito manjem od jedne trećine.
Valjda će i upravni nadzor polučiti rezultat, ako se dogodi, kako su neki najavljivali.

Šarlatanstva, neznanja i bezakonja je dosta.
9a2jg

Postby 9a4db » Sun May 17, 2015 10:18 pm

Nisi član HRS-a
Nisi član niti jednog Radio kluba.
Čemu te tvoje diskusije i tolika "briga" o tome svemu što te nebi trebalo više interesirati.
Riješio si svoj "status" i radi nešto drugo, što ti činiti zadovoljstvo.
Riješit ćemo mi to i bez tebe.

Autizam, maloumnost, samodopadnost? Možda pomalo od svega...
Jedno je jasno, HRS je sam sebe dokinuo ovakvim stavovima.
9a4db
Site Admin

Postby 9a7zz » Tue May 19, 2015 2:27 pm

I onda se vi pitate zašto je HRS dotakao samo dno.Pa dok ga ovakve spodobe zastupaju ne može ni biti bolje.Ali dobro je,on će to riješiti.Skupa sa ostalima.Sposoban neki tip ;) ,sasvim sigurno.Čak je ostvario najveći uspjeh to ga netko može postići u životu.Ima samo jedno slovo u sufixu.Zajebano.Do daske. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Autizam, maloumnost, samodopadnost? Možda pomalo od svega...
E da je pomalo o d svega,ni po muke.Ali nije baš pomalo.Dapače!
9a7zz

PreviousNext

Return to PHRK