Ima san jučer posjet sina jednog našeg zajedničkog prijatelja (isti VES ka i ti

. On voli, bez mog povoda, pričat o politici. Iznenadio sam se kad sam čuo manje više iste riči koje si ti napisa.
Kad je otiša, ja na odgovarajući portal, gdje Hodak ima kolumnu, odma san sve tamo naša, znači , on van je "izvor", ilitiga duhovni guru.
Kako ja tog Bajagu nisan ama baš nikad u životu sluša, nije moj tip glazbe, a sve san pročita proteklih dana što je pisalo, pomislih da baš ja mogu biti objektivan, ne da sudim, nego da zauzmem neutralan i normalan stav. Činjenice kažu da on baš nikada nije radio ono što mu kvazidesničari i "branitelji" stavljaju na teret.
Ali, to nije sve !
Sad su u priču uvukli i Đorđa Balaševića, kao , tobože, i on je"blizak četnicima" !!!!!! Čovjek se od prvih mitinga 1989.g. jasno odredio prema mitingovanju i četnikovanju, bombu mu bacali u dvorište, sklanjao obitelj više puta, i nikada pogrešna riječ nije izašla iz njegovih usta, ovo mu je hvala iz Hrvatske. Samo, on nije bedast, on zna tko stoji iza ovih podmetanja, i zna da to nije hrvatski narod, nego, doslovce, šačica marginalaca, koji hoće biti faktor odlučivanja u hrvatskom društvu.
Koliki su to licemjeri, koji bi zabranjivali tko će , gdje i kada pjevati, svjedoči i činjenica da iz radioaparata u njihovim autima redovito trešte cajke i turbofolk, a "zaluta" i Baja, mali Knindža.
Između dvi seanse u PSK.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja