Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Mon Jul 09, 2018 2:20 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/ognje ... 09880.aspx

Ajde, naša se neko mudar u vodstvu hrvatske repke i izaslanstva, fala dragome Bogu ! Da ne pišamo uvik uz vitar !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jul 11, 2018 3:53 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/nje ... 10374.aspx

Sad nas i Švabe mrze ? Žaliću se njihovom ambasadoru Hrletu !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 13, 2018 7:45 pm

Uoči finalne utakmice Neymar je objavio fotografije s Ivanom Rakitićem, s kojim je igrao u Barceloni, te Kylianom Mbappeom, s kojim igra u PSG-u, i poslao im poruku podrške.

"Znam koliko vam je teško bilo doći do finala. Sada uživajte i zabavite se. Vrijedilo je. Jako sam sretan zbog vas dvojice i uzbuđen zbog reakcije navijača u obje zemlje, Francuskoj i Hrvatskoj, koje slave veliki uspjeh. Neću lagati, volio bih biti s jednim od vas na terenu, ali ništa od toga na ovom SP-u. Možda u Kataru... Nadam se da ćete se zabaviti u nedjelju i ne zaboravite da ste, neovisno o ishodu finala, već sada šampioni. Ponosan sam što ste mi prijatelji, a nogometni svijet treba biti ponosan na ovo veliko finale. Sretno!" napisao je Neymar.

Opet je, na kraju, sportaš progovorio iz njega. Istina je da su obje momčadi, i francuska i hrvatska, već šampioni, i da su već spremna odličja za naše, kad se vrate u Zagreb.
Kažu da im Zagreb sprema nezaboravan doček. Tako i treba.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jul 14, 2018 1:52 am

Sve imaju...mladost,novaca,lipe žene,cure,dičicu,obožavateljice,navijače i one malo jače,uspjeh,karijere,poštovanje.Hvala im što su nas barem ovih miseca dana učinili sretnima, ovo lito razbili učmalost svakodnevice nas "običnih"ljudi.Hvala im da su i za nas zaigrali.U klubovima igraju za lovu i sebe.Sad za naš mali,veliki narod! Ove dane je još lipše biti Hrvat.Sretno im sutra ,ako osvoje pot tim bolje.Ali i ovo je puno ne za nas nego za puno veće zemlje,budimo realni.I drugo i treće misto bi svi oni koji su sada doma sigurno potpisali!A Hrvati i dalje napreduju pod zidine Kremlja,bolje reć Bastilje.Jedna je davno pala i srušena.Hoće li i ova,sportska,vidit ćemo sutra.Uz čvrstu volju i vjeru u Boga,sve je moguće.Sretno momci ! Igraj Hrvatska !
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 14, 2018 4:19 pm

A nisi sinja kako umirovljenik MORH-a, prvo navije za natjecanje povodom Vidovdana, sada u Švabiji navija za "naše", drugo oko u glavi ! Majke ti Božje, obraz - đon !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 16, 2018 2:06 pm

https://www.youtube.com/watch?v=eF0j6FBE6z0

Sad kad im je prošo Dan ustanka, oni ponovo - zaspali !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 22, 2018 5:59 am

https://www.index.hr/vijesti/clanak/gra ... 09075.aspx

Govorim godinama o tome , ali nemaš kome. Najkoncentriranija skupina uhljeba u neovisnoj RH. Dok se sav narod ne digne na noge, državnom vrhu neće biti jasno da je taj segment društva potpuno truo i beskoristan. Trebaju korjenite, sustavne promjene, iznutra, svima dati otkaz, i zaposliti samo one koji su svjesni da rade u djelatnosti koja pruža usluge. To pretpostavlja, u prvom redu, ljubaznost, uslužnost i kućni odgoj, čega se u našim poštanskim uredima nismo nagledali.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 22, 2018 7:47 am

Mi smo svi još dobrim dijelom mentalno u socijalizmu.Ja tek osmu godinu dana radim u privatnom sektoru.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jul 22, 2018 9:37 am

Nemoj ti meni socijalizam, vidiš da je "pametni" profesor napisa na onom sterilnom forumu, da smo mi ovdje ka FM simplex ! Malo se zajeba, jer su u socijalizmu FM simpleksi bili PUNI, i živi, ljudi su RAZGOVARALI. Danas više niko s nikin ne RAZGOVARA, skener mi vrti cili dan, ferma dva, ili tri puta na FM simpleksima, a prođe i dan dva dok neko ne okine repetitor !

Glavno je da Pero i samozvana momčad istomišljenika oko njega propovida viru Isusovu, da su oni montirali D-star na Braču, to što ga niko ne koristi , nema veze, glavno da se plaća najam OiV-u, da je Nijemac dobio svoje, i , priča ide dalje, kad ih je pošlo, za naše novce.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 24, 2018 3:31 pm

https://www.slobodnadalmacija.hr/novost ... iplomacije

Kako bi se Sandžaklije bavile politikom ! Koga će idućeg pozvati ? Emira ?
Neskriveno pričaju o svom snu, Velikoj Albaniji, Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK