Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a7zz » Mon May 04, 2015 2:13 pm

Vidim na bajnome robotu da se broj prijavljenih logova u HRK-ljušu opasno približio brojci 100.Ako se zbroje sa prošlom godinom ;) .Do večerašnjeg isteka roka moglo bi se doći i do brojke 800,kada bi se zajebavali.Broj učesnika je ogroman,skoro polovica koliko ima članova (na papiru)najveći klub u 9A.Jebote,gdje će im biti kraj ako ovako nastave.A tek nakon beskonačnih rezultata koji se trebaju pojaviti,naravno,ne zna se kada.Koja sprdačina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zaboravio sam napomenuti,u najavi na stranicama CCC stoji :
U subotu, 25. travnja, održava se naše najveće domaće natjecanje na kratkom valu, HRVATSKI RADIOAMATERSKI KUP

Ovo "najveće" sam malo podebljao,tek toliko da ne ostane nezamjećeno ;) .Čuj ovo,najveće.Jebote,kakva su im tek druga a pogotovo ono najmanje.A koje je to?
9a7zz

Postby 9a2jg » Mon May 04, 2015 10:04 pm

Osobina okruga Potemkin, s gubernatorom Munhausen-om jest da što se god bajka više razvija, to će pad biti bolniji. Ništa oni nisu shvatili iz povijesti, majke svih nauka i učiteljice života.

Gledam maloprije DXC, spotiran UNLIS 9A70DP. Zašto me ne čudi da su ga spotirali iz Karlovca ?
Ni oni ne čitaju, i ne znaju povijest, u Jugoslaviji je rat završio SEDAM dana poslije, ne zato što je general Basta napisao knjigu na tu temu, nego jer se stvarno tako i dogodilo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Mon May 04, 2015 11:09 pm

Prošao im ,doduše za par minuta, dead-line ili po domače,prošao rok za prijavu.Očekuje se da se u zadnjih 15 minuta prijavi još barem 70 logova ;) .Za sada su uspjeli preći brojku 100 i to za 2,naravno,kada zbroje i prošlogodišnje prijave.Ni uz najveći trud uzdanica i uguzica i njihovoj motivaciji nisu uspjeli prikupiti ni jadnih 50 logova.Toliko o njima,njihovoj sposobnosti i "ugledu" koji uživaju u 9A radioamaterskom svijetu.Sprdačina ide dalje,do kada vidjećemo.Imamo vremena a i nije nam nešto bitno.Ipak je ovo samo zajebancija.Barem ja to tako doživljavam,zato i zajebavam.
Sada im preostaje čekati privremene,dorađene,prerađene,konačne i beskonačne rezultate.Strpljenja glupa rajo,nije priša.
9a7zz

Postby 9a2jg » Tue May 05, 2015 2:43 pm

Sve po redu. Prvo, komandant Plastična puškica (ne Ćamil!) me pokušava demantirati, nakon mog posta javlja da mu je stigla dozvola, možda i jest istina ?

Drugo, ne naslađujem se bedacima koji još rade u natjecanjima HRS-a na KV-u, jer je to Sizifov posao. Kad do sada nisu shvatili, i neće..., garant.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 06, 2015 7:08 am

Ove godine 49 logova, dogodine ni toliko.....

Adame, imaš pivu, ili sam ti to već bio napisao.......?
9a2jg

Postby 9a7zz » Thu May 07, 2015 10:25 am

Nisu ni startali sa obradom logova a već problemi.Brišu se veze zato što je 5TIM prijavio samo ssb dio iako je radio nešto i cw.Pa što da je radio cw,nema on obvezu prijaviti mix.Zašto brisati drugima te veze jer nije ih poslao u logu.Nije ni morao,ako se nalazi u još barem 5 (ne 10,to bi bilo previše s obzirom na "navalu" učesnika) znači da se veze sa njim priznaju.Tako je u svim velikim takmičenjima,a ovo je "najveće" pa ne vidim problem.Ustvari vidim ga.KV manager koji nema blage veze o onome što bi trebao raditi a samim tim ni podešavanje robota nije im lak zadatak.O broju učesnika je suvišno govoriti.Ipak je došlo ljudima iz guzice u glavu i neće da sudjeluju u tim lopovlucima.Ovi što se još malo drže uglavnom,ne i svi,spadaju u uzdanice i članove uzdaničkih klubova pa im je to i neka vrsta obveze ;) .Vi ostali članovi HRS-a (ne MI,MI nismo) koji ste u manjini iako vas je 98% koji u tome ne sudjelujete možete se naravno,samo naslađivati njihovom neznanju,lopovluku i nesposobnosti.Evo i ja se naslađujem,Je li to grijeh?Neznam,nadam se da je :lol: :lol: :lol: .
9a7zz

Postby 9a2jg » Thu May 07, 2015 1:42 pm

Primio sam, jučer i danas, 4 maila, od 4 različite osobe, koje nikada nisu među sobom diskutirale o temi, a pišu uglavnom isto, nijanse se razlikuju.
Sažetak njihovog pisanja jest da je ovo karikatura od organizacije KV natjecanja pod patronatom HRS-a, javljaju se oni "pacijenti" koji su godinama kršili propise, a i sada ih krše, a sad bi, preko noći htjeli postati "pravovjerni" , dijeliti pouke, i širiti prispodobe, ali u svom aranžmanu.

Davno sam čuo vic, šta je to demagogija. Kažu da je to, kad starkelja uvjerava mladu ženskicu, da je najbolji mehk ko duša, jer da se od tvrdoga dobije rak na maternici !
Wrong !
Demagogija je kad šačica, okupljena oko malobrojnih obnašatelja vlasti (nikad ne zaboravite, većina od jedne trećine zastupnika!), pokušava objasniti golemoj većini poštenih RA u Hrvatskoj da su glupi, i da bace svjedožbe iz pučke škole, jer su oni, upravo, otvorili Pačju školu, gdje će ih, ispočetka učiti.

Ništa drugo ne nauči, pačurlija ta, nego što je i prije znala, pa, pa, pa...
9a2jg

Postby 9a7zz » Thu May 07, 2015 1:57 pm

Ovo piše "tamo" :
....shvatiti da se radi o ozbiljnom natjecanju.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
9a7zz

Postby 9a2jg » Fri May 08, 2015 1:32 pm

GOD IS GREAT ....
pozz
QV

Je da zvuči malo islamistički, ali je, u suštini, istina. Svi, prije ili poslije, dođemo na to.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 09, 2015 6:54 am

Jel Hans šalje QSL-ke?Da znam unaprid oću ga ili neću radit.TNX

Nasmija si me, do suza. Oli ne znaš da je to ista ekipa, ka i Marti, 5W, 6AA, koji su "promovirali " Kosovo i Metohiju, ka "novu" zemlju. Ako nisi njihovih (političkih) uvjerenja, nema ti QSL-ke !
Primjera radi, zadnji Martijev izlet je bio na Fernando de Noronha-u, ja mu poslao direkt (iako mi ne treba, ni kao novi band, ni nova vrst rada), nikad odgovora.
Ovome san sla, za njegove mini aktivacije, preko biroa, nikad odgovora.
Nikola 5W, ne odgovara što mu poslah preko nacionalnog QSL biroa, možda san mu treba poslat preko Prishtine ?

Za Emira šta reć, popili smo piće, i razgovarali, poslije 9 godina, valjda mu dođe iz guzice u glavu, da mu u špajizi stoji plik neodgovorenih direkata, i preko biroa, Kokiju, od Bijelca, preko Sv. Nikole (u Crnoj gori), do "običnih" IOCA i MINA.

Inače, Hans je bija protukandidat Hranetu, kad je bija izbor, svi su (zagrebački) faktori, na čelu s Nikolom i Emiron, bili uprli protiv Hraneta, a za Hansa, eto in ga...Očito nisu čitali ni Njegoša ni Šantića, o Preradoviću da ne pričan... Bolje bezvirac, nego brat u Kristu, to je (izgleda) bila njihova zvijezda vodilja ?

Sad čekan samo da in HZTK ispuni putni nalog za Dagestan, Južnu Osetiju, i sl. , to bi bio logičan slijed, nakon Kosova i Metohije... U pauzama će se prezentirati Hamsphere, za kojega Marti, baš kao i Nikola tako jako upiru. Para vrti di burgija ne može.

Ima još...

P.S. I narečeni domaćin Hansu, Petar, ne odgovara na poslate mu QSL-ke. Nismo istih političkih uvjerenja. I još ponešto, na žuntu...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK