by 9a2jg » Wed May 30, 2018 11:24 am
Seveda fant ! Dvaput sam već pisao, ali treći put i Bog pomaže ; pričao mi je slušatelj Marinkove eskapade, u kojoj se HVALIO da ništa nije poslao uslugom HP-e, a ono šta je zeru ošlo, sve go Mirko i Slavko ! Treba uštedit vrhovnicima za ZRF, Jarun, Osijek, Pazin, i slične ventile gdje odlaze naši novci. Neće čovik da javno rekne, "uštedilo" se i za "kamp" u kojem je Marinko bio odgovorna osoba ! Moš mislit koliko su in javne financije, ka u Rusiji Krivični zakon !
Martiju san posla kuvertu sa 2 dolara i mojon kuverton. Njega je koštala poštarina 0,85 eura. U prosjeku su ljudi radili 3 veze sa Z60A, učinjeno je nešto preko 100 tisuća veza, onaj kome je nova zemlja je posla, znači , cca 34.000 direkata, puta 2 $ je 68.000 dolara. Poštarina , 34.000 x 0,85 = 28.900 dolara. Zato se i moglo radit s letećin izmjenama, ka u hokeju, oteli, avionske karte, sve se pokrilo, a i Veliki brat je bija tu da ništa ne fali.
Capisci ?
A što se tiče Emira, to san stoput napisa, i još ću, ako treba ; ne šalje ni odgovore na direkte, a da se nadan QSL-ki via biro, odma bi me tribalo na Rab zatvorit. To bolesno stanje je počelo 2005/2006. , kad mu nismo više tili begenisat, i trpit ispade, a kulminiralo je izbornom skupštinom 2007.g. , kad nije stigao na nju, jer su ga (navodno) privele bivše kolege na obavijesni rezgovor, jer je navodno pokaziva livoru i prijetio jednom stanoprimcu, glede dugova. To su mi sve ispričali njegove bivše kolege, ako lažu oni, lažen ja !
Njegovu sramotnu ulogu u javnom seciranju mog CV-a, kad su me kandidirali za IO, u paru s Gumenim, sam javno razotkrio, i raščivijao. Ali, ima Boga. Oba su pokušali sidit na dvi stolice, obojici su se (obedvi) izmakle. Tako i treba. Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada.
Last edited by
9a2jg on Thu May 31, 2018 2:29 pm, edited 1 time in total.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja